Tags

, , , , , , , , , ,

Jeg ender med at blive fattig med alt det garn jeg gerne vil have og for det ikke skal være løgn så dukker der hele tiden nye garner op herhjemme….nogen jeg har ønsket vi kunne få længe.

Der er specielt 2 slags garner jeg gerne vil prøve at arbejde med og det er disse flere farvet garner som vi alle ser i de mange hæklegrupper vi er i på FB og så er der Scheepjes garn som ligger i en masse utrolige flotte farver og nu også i en batik udgave og så er glæden stor når man finder steder disse garner kan købes.

Den flere farvet garn fandt jeg for nogen tid siden via FB hos: Kreazen.dk og selv om der var ventetid på levering var jeg ikke længe om at bestille et nøgle eller hvad man nu skal kalde det og forleden fik jeg det så hjem og nøj det er lækkert blødt og jeg elsker farven.

Cotton Flowers garn.

Cotton Flowers garn.

Cotton flowers garn.

Cotton flowers garn.

Disse nøgler er på 200 gram og der er 1000 meter og prisen er 150 kr. Se det er jo ikke verdens billigste garn, så der skal findes særlige ting at bruge det til. Her hos Krezen kan man kun forudbestille og betale i forvejen og på deres hjemmeside kan man læse mere om levering mm. Desværre har de ikke ret mange farver at vælge imellem, men det kommer måske.

Men i min søgen faldt jeg over endnu en FB side med denne slags garn og denne gang fra My Melody og der er rigtig mange farver at få og prisen er den samme som de andre tager og her er det helt sikkert jeg kommer til at købe noget. Fordelen her er også at man kan vælge om det skal være 3 eller 4 trådet og man kan købe i forskellige størrelser dvs: 150gr, 200gr, 250gr, 300gr og 500 gr og prisen er fra 170 kr til 450 kr. Der er dog størst udvalg i 4 trådet garn. Der kommer også en udgave i merinould og der er pt billeder i webshoppen, men de er ikke kommet hjem endnu. Men de vil være skønne til små bluser til barnebarnet og kommende baby.

Scheepjes garn er en bomuldsgarn der her ligger i 48 forskellige farver i den alm 8/4 bomuld og i Batik/flerefarvet udgave er der 22 forskellige farver og da jeg jo bruger rigtig meget bomuld skal disse helt sikkert prøves. Nu håber jeg så de også får Stone Washed alm og XL som er en blanding a bomuld og akryl og Catona’n som er en merceriseret bomuld i ngl af 25 gr og i 80 nuancer hjem da den er super flot også.

skaermbillede-2016-09-26-kl-22-40-23 skaermbillede-2016-09-26-kl-22-40-36

Du finder Scheepjes og My Melody garnet her: ILoveGarn

Scheepjes Cantona fås dog hos: YarnFreak hvor jeg også handler ind imellem.

Jeg har snart en online shop liste så lang over alle de steder jeg handler garn…..ind imellem ville jeg ønske jeg kunne få dem alle et sted og derved spare en masse PORTO/FRAGT 😀

kreazen har skiftet navn og hjemmeside og hedder nu garno og du finder den her: Garno.dk