Tags

, , ,

Jeg skal være MORMOR igen.

 

stork-bringing-baby

Det er så skønt endnu en gang at skulle være Mormor og jeg glæder mig vildt meget. Jeg har et vidunderligt forhold til mit første barnebarn og uden at prale så er han super glad for mig også og der findes vist ikke noget bedre.

Da mit første barnebarn valgte at komme 14 dage før tid og derfor var lille, har man valgt at min datter skal følges lidt oftere med scanninger igennem denne graviditet og da hun her for godt en uge siden skulle ud til den første var jeg så heldig at komme med og fik set den her lille bitte baby der ligger trygt og vokser sig stor og stærk. Det kan ikke beskrives hvordan man føler når man ser sådan noget….det er stort.

Datoen er sat til d. 16 april og det er jo skønt at det den her gang bliver et forårsbarn og jeg har sagt at det bliver en pige den her gang da det er på vores Dronnings fødselsdag og så kan det da kun blive en pige 🙂 Men uanset hvad så er jeg glad bare den lille er sund og rask….pige eller dreng….det er ikke så vigtigt 🙂 Vi ved dog ikke før en gang i november hvad det bliver…..men hallo det er jo lige om lidt…ikke 🙂

Men det skal da siges bliver det en lille pige så kommer mine hæklenåle på overarbejde, for i guder hvor er der mange skønne hæklet ting til piger og jeg har vist samlet nok opskrifter til en hel hær af piger, så der er nok at gå i gang med.

19699728-baby-greetings-card-with-stork-and-two-pacifiers-for-twins-stock-vector