Tags

, , , , , , , , , ,

Pt er der gang i en del projekter og mine hæklenåle gløder og ind imellem føles det som et fuldtidsjob…..på den sjove måde. Dette betyder også at jeg har endnu svære ved at finde min seng og også tid til at få griflet lidt ned her. Men nu er der et tæppe der er færdigt og det skal vises frem.

Det er jo lavet over en hel del uger, eller nok mere mdr da vi jo kun fik en del af mønstret af gangen og det er det jeg elsker ved at være en del af en CAL, der er tid til andre ting undervejs……så som 4-5-6 andre….. 😀 Og så lige alle de løse ting indimellem. Men nu fik jeg det ene af mine princesser færdige og sjovt nok er dette mit andet valg og egentligt bare et ekstra hvis jeg havde tid i overskud. Men det endte med at blive min favorit. Det andet jeg lavede skal også gøres færdigt, men jeg er kørt en smule surt i farverne og det må gemmes lidt…..der kommer sikkert en dag hvor jeg synes at nu er det nu og får det samlet.

Men her er den Blå Princess Mandala – mønster af Annamarie Joubert-Esterhuizen fra Syd Afrika og hun er super dygtig. Tjek hende ud på Facebook og du finder link til hendes gruppe på min Facebook side som du finder her ude til venstre på bloggen.