Tags

, , , , , , ,

Nogen fortalte mig en gang at man skal tro på sig selv og det gjorde jeg denne gang og for kort tid siden åbnede jeg min egen ETSY shop og lagde et enkelt mønster op til salg og i dag gik der en igennem og HALLO det er en god fornemmelse man får når sådan noget sker.

Nu håber jeg selvfølgelig at vedkommende bliver glad for købet og at jeg har gjort den let forståelig. Nok gennem prøvede jeg den selv en del gange og skrev og skrev og der burde ikke være fejl og nu krydser jeg finger for den er ok. Jeg ved at skal jeg lave større mønstre med meget mere på så skal der test hækler på, for man ser sig blind på tingene og der skal jo helst et godt resultat ud til køberne.

Sjovt billede af min nøgleringspung som mit salgsmønster.

Sjovt billede af min nøgleringspung som mit salgsmønster.

Jeg har siddet og luret priser på ETSY og da jeg har en del hæklet tæpper efterhånden og andet sjovt er det muligt noget af det ryger den vej så jeg kan tjene til mere garn og nye sjove ting at hækle. Og jeg skal da love for priserne er høje og ikke det kommer bag på mig, for i og med jeg selv sidder og laver tæpper der snilt kan tage 40-100 timer at lave + garn, ja så er det jo ikke mange penge hvis vi regner det ud i timer og materialer. Så der ryger nok et enkelt eller to ind for at vejre salget og så må vi se.

Og så er det jo snart jul og der er planen at lave lidt forskelligt at sælge der inde som kan bruges som værtindegaver eller bare en lille ting i forbindelse med julen og den slags ting er hyggelige at sidde med ind imellem de store ting.

Du finder mig her: pippasliv ETSY shop

Garn den er lavet i er Drops Safran købt hos Rito garn