Tags

, , , , , , , , , ,

Jeg har fået en vis svaghed for at deltage i div CAL’s på Facebook og pt er der gang i 4 forskellig og alle med hver sin sværhedsgrad.

Fordelen ved at tage del i den slags er at man altid har nogen at dele sit arbejde med, men bestemt også nogen at spørge/snakke med hvis man står over for noget man ikke lige forstår og har brug for hjælp….og man hjælper selvføgelig også selv hvis man kan.

Det der i disse dage står for skud er mit Demelza tæppe som er udsprunget af en BBC Tv serie og jeg er sikker på første årgang er blevet vist herhjemme….men kan tage fejl da jeg ser en masse svensk og norsk tv og det kan være der jeg har set noget af den. Jeg kan dog ikke huske handlingen i den og vil gerne se den igen og ved nu at der er en ny årgang skudt i gang i England, så krydser finger for dansk tv tager fat i den igen.

Nu er jeg ikke særlig god til at holde mig til de farver som div designer sætter op når de laver deres mønstre og for mange af slagsen forvirre og stresser mig og derfor går jeg som altid mine egne veje og det er også gjort her og jeg er vild med mit farve valg da det virker let, lyst og sommerligt og det er lige hvad jeg leder efter.

Demelza tæppe...den spæde start.

Demelza tæppe…den spæde start.

Demelza tæppe...den spæde start.

Demelza tæppe…den spæde start.

Selve mønstret kan fås på Ravelry her og er lavet af Catherine Bligh. Mønstret er gratis og på engelsk med US terms.

Der er lavet et tæppe mere af hende bygget på serien og omhandler Ross Poldark i serien og det er også ganske flot og klart mere maskulint, men jeg er helt sikker på at det skal laves også en dag og der er snak om en CAL omkring dette også.

På min Facebook side (som du finder link til ude til venstre på bloggen) vil jeg også linke til gruppen hvor selv CAL’en forgår hvis du skulle få lyst til at deltage.

Der er til dette tæppe også lavet videoer til hver del, som den super dygtige Esther fra It’s all in a Nutshell har lavet og du finder dem på hendes blog og på youtube – den linker jeg til på facebook.

Garnet jeg bruger her er Drops Safran som jeg har købt hos Rito.dk

Advertisement