Tags

, , , , , ,

Jeg vil rigtig gerne se om ikke jeg kan komme et stykke vider med alt mit hækleri og blive så god at jeg kan lave mønstre jeg kan sælge, samt kommer der jo en del ting ud af mit hækleri som evt kan sælges da jeg ikke selv kan bruge det hele og der er grænser for hvor meget omgangskredsen kan tage imod.

Så jeg besluttede mig at åbne en Etsy shop da jeg ved den bruges rigtig meget og jeg havde i forvejen en konto der bare som køber og den blev så lavet om til også at være sælgende og nu håber jeg den kommer til at virke og jeg startede op med 2 små opskrifter og så må vi se hvad der sker.

På sigt ved jeg at skal der sælges mønstre må jeg have fat i test hækler der kan afprøve hvad jeg laver……for min egen skyld så alt er ok ved salg. Men de er nu heller ikke svære at finde på de forskellige sider jeg befinder mig med alt mit hækleri.

Mønstret jeg har lagt ud er på den lille møntpung i nøglering som jeg lavede og jeg synes de er ganske søde og med en pris for mønster 15kr + VAT = 18.75 burde jeg nok kunne sælge et par stykker hen af vejen.

Lille mønt pung med nøglering.

Lille mønt pung med nøglering.

Nøglering med møntpung.

Nøglering med møntpung.

Mønstrene er på både dans og engelsk og du kan finde dem her: Pippasliv Etsy shop

                                            ∼∼

I made a pattern for the keyring coinpurse and you can find it in my Etsy shop – see link above.Etsy shop