Tags

, , , , , , , ,

Så fik jeg taget mig sammen til at opgradere min blog og nu burde jeg ikke løbe tør for plads sådan lige med det samme og i løbet af nogle dage forsvinder “wordpress” også i mit domaine så jeg fremover går som pippasliv.com (det er muligt det allerede er væk)

Nu skal der bruges lidt tid på at finde ud af hvad jeg nu kan her, da der selvklart følger nogle ting med i sådan en opgradering. Men i første omgang er det for mig dejligt at vide her er plads til mine skriverier og billeder af ting jeg laver.

Ud over det så kan man vist rolig sige jeg stadigvæk hækler der ud af og har gang i flere ting hele tiden og jeg kan godt mærke jeg skal passe på ikke at få sat gang i for mange CAL’s. Men der er noget sjovt ved at deltage i disse og jeg har jo al den tid der ska til hvis man ser sådan på det. Og jeg vil den kommende uge poste omkring de forskellige ting der er gang i, men er du en af dem der følger mig på Facebook, Instagram eller Twitter, ja så ser du jo jævnligt mine fremskridt. Er du ikke en følger…..så kom og vær med 😀

Der vil også komme lidt opdateringer på andre ting…..som mit satans helbred der bare bliver være og være, mit vidunderlige Barnebarn der bliver 1 år d. 10 september og andre små ting…..så hæng ved og læs med 🙂

En lille teaser……dette er en mini taske/pung i nøglering som jeg er begyndt at lave og har lavet et mønster her til som jeg lægger ud inden længe.

This is a little coinpurse I made and I will very soon post a pattern for it.

Lille mønt pung med nøglering.

Lille mønt pung med nøglering.