Tags

, , , , , , , ,

Da jeg jo er blevet enig med mig selv om at fortsætte her da det for mig er nemmer lige nu, ja så må jeg vælge at fravælge billeder her pt da jeg kun har 1% plads tilbage og jeg forventer ikke at jeg før oktober får råd til at tilkøbe en opgradering.

Men jeg poster ivrigt på Instagram, twitter og på Facebook vil jeg nok for en tid poste mere direkte og så spare plads her. Så hvis du vil følge med uden for bloggen så findes links til alle tre dele ude til venstre her på siden.

Og der er flittigt gang i hæklenålen og jeg har snart så mange ting jeg gerne vil lave at jeg vist ikke kommer til at kede mig foreløbig. Og jeg køber garn til den store guldmedalje og nu er jeg lidt spændt på hvad der sker efter 15 august hvor Drops knaldtilbud på alle deres garner slutter. Det er en smule trist da jeg elsker deres garner og farver og med en Førtidspension har priserne været hvor jeg kunne være med og stadigvæk får et flot resultat. Håber der kommer en ny kampagne på et brand af en slags med noget lækkert bomuldsgarn og på en måde kunne jeg også godt tænke mig nogle nye farver da jeg køre i de samme pt da det er dem jeg kan lide ud af dem der er. Og der findes jo rigtig mange skønne bomuldsgarner og man jo så håbe de skønne steder jeg køber garn online finder nogle nye tilbud til os alle sammen.

Når det er sagt og jeg indrømmer bomuldsgarn er min favorit når jeg hækler, så må vi jo også erkende at vi her i landet ikke har de mange skønne muligheder for akryl garn som man fx har i England. En garn som Stylecraft Special DK og Scheepjes Colour Crafter til hendholdsvis 15.50 kr og 17.50 kr for 100 gr og ca 300 meter og en nål 4 mm ville være dejligt at kunne købe da store slumretæpper bliver for tunge i ren bomuld og disse 2 garner er super bløde og skønne og ligger i et væld af farver. Jeg kan sagtens bestille det der over, men køber jeg fx 20 ngl så skal jeg betale ca 310 kr for garn og 173 kr for alm pakke uden tracking eller 260 kr med tracking og hvor sjovt er det så at bestille udenlands når portoen er så dyr. Tænk alt det garn jeg kan få for de penge. Surt ingen herhjemme vil give sig i kast med at forhandle det og lære danskerne at akryl garn er ikke som vi kender det…..stift, væmmeligt og ikke særligt kønt hvad angår farver. Havde jeg overskud havde jeg sikkert fundet ud af en eller anden måde at forhandle det på, men lille mig orker det ikke og med kun en cykel vil det blive for svært at skulle ned og sende pakker.

Det var så lige et spark til dem der ude der sælger garn…..vi har desværre ikke alle råd til garn til 35-125 kr nøglen 😉

Men lad mig for en sidste gang inden opgraderingen vise mit nyeste indkøb af garn frem som skal bruges til en ny CAL der starter her i August og som også er et tæppe. Jeg skriver mere om det senere, men her er farverne.

90 % af alt mit garn køber jeg hos: Rito Garn

Til min næste CAL.

Til min næste CAL.

Advertisement