Tags

, , , ,

Zpagetti garn har svævet rundt i mit hoved i nogen tid og jeg skulle bare prøve det og fladt over et fedt mønster og lyn hurtig fik jeg bestil 2 nøgler og en hæklenål nr 12 og jeg var ikke længe om at komme i gang da jeg endelig havde det hjemme.

Lad mig starte med at sige jeg finder det super flot og jeg er rigtig glad for resultatet, måske jeg havde valgt en hvid til at få farverne til at poppe noget mere hvis jeg skulle gøre det om, men nu er de to farver her mine yngling pt og det er perfekt nok.

At gå fra at hækle med en nål nr 1.75 og 3 og så få en str 12 i hånden er en helt speciel fornemmelse og jeg følte jeg sad med en mindre hammer i hånden. Men min tanker var at dette kunne jo ikke tage lang tid at lave og der havde jeg da ganske ret.

Zpagetti garn

Zpagetti garn

Den lille blæksprutte og taske lavede jeg den ene aften bare for sjov og især fordi jeg synes de små takser er søde og så er det sjovt at lave noget med en hæklenål fra str 1.25 til 2 (her 1.75) Tasken kan sikkert bruges til små pigegaver med penge i og ellers var ideen fra videoen at de blev brugt i nøgleringe. Blæksprutte er bare en alm str der er lavet i ultra tyndt garn og derfor blev den jo ganske lille og nuttet.

Zpagetti garn og tyndt bomuldsgarn - nål 12 og 1.75

Zpagetti garn og tyndt bomuldsgarn – nål 12 og 1.75

Jeg havde dog knapt startet op før det gik op for mig at dette ikke var noget der ville glide stille og roligt der ud af og ikke et stykke arbejde man bare sad og nød. Næ det blev hårdt arbejde og mine stakkels hænder var bestemt ikke glad for opgaven. Men nu er jeg en stædig sjæl og nu det var købt skulle det med vold og magt laves og så måtte jeg jo tage smerterne bag efter.

Zpagetti garn

Zpagetti garn

Dette er resutatet af 2 nøgler zpagetti garn med ganske lidt i overskud og mønstret er et jeg fandt på deres side og jeg har købt garnet her : Kukuk.dk De har det største udvalg af farver samt er de billigst med garnet hvis man skulle få lyst og så er der lyn hurtig betjening og det er noget jeg sætter meget højt med alt det garn jeg bestiller online. Så jeg kan varmt anbefale dem og efter en snak med dem på deres FB side har jeg lovet mig selv at prøve deres Hoooked Ribbon XL da det er blødere en zpagetti garnet og da jeg gerne vil lave brødkurve og andre sjove ting hvor man skal bruge en lidt fast garn med en vis tykkelse, ja så håber jeg dette kan bruges og jeg kan arbejde med det. Men de har også andre spændende garner der helt sikkert er værd at kikke på.

 

 

Advertisement