Tags

, , ,

Nu begynder det at ligne noget og jeg er vild med de farver jeg her har brugt, de virker friske og dejlige og med den endelige hvide bund skal det nok blive flot.

Princess Mandala CAL 2016 - part 3

Princess Mandala CAL 2016 – part 3

Jeg er især vild med den lyse tyrkis yderst til venstre og jeg kunne godt finde på at lave et bare i de farver, ligesom jeg jo også er ved at lave et i nogle andre blå farver og dem viser jeg frem en anden dag. Men nu må vi se, for lige nu ligger der en del forskellige CAL’s som jeg bare må lave og nogen af dem starter nu eller lige om lidt og det er ret sjovt at være med fra starten.

Næste månede starter Lillabjörn op med en taske CAL og den skal jeg bare lave for jeg elsker hendes arbejde og har jo lavet hendes Circles of the Sun som står i min sofa som en smuk pude. Du kan finde flere oplysninger her: Lillabjörn’s Crochet World og på min Facebook side er der et link til den gruppe du kan være med i og hvor det hele bliver delt også. Det er ret sjovt at følges med andre kvinder rundt om i verden og se alle de smukke resultater der kommer frem, alle med hver deres charme og historie.

Tror min første (der kommer sikkert mere end en) skal nok laves i blålige nuancer så den passer til min sommerjakke og så må vi se om jeg senere vil lege med sjove farver med masser af knald på. Tjek den ud……den er super flot og vi bliver guidet igennem det hele også at montere for så den bliver fuldendt.

Følg mig på Facebook…..her lægger jeg div links ud på ting jeg finder sjovt og spændende at prøve når det kommer til hækling.