Tags

, , ,

Der er der gang i min Princess Mandala CALL 2016 som jeg følger via en gruppe på Facebook og jeg er spændt på det endelige resultat og da jeg er en af dem der har masser af tid, ja så er jeg i gang med 2 i forskellige nuancer og begge er jeg ret vilde med. Man kan finde link til gruppen hvis man vil være med på min Facebook side og det skal lige siges at der bliver også lavet mønster på dansk så sprog er ikke en hindring.

Princess Mandala Call 2016

Princess Mandala Call 2016

Princess Mandala Call 2016

Princess Mandala Call 2016

På billederne er de 2 første udgivelser af mønstret. Man får mønstret til en cirkel og skal så lave 5 af slagsen (flere hvis man vil have et større tæppe) og her kan man så vælge at holde dem i samme farve eller blande dem som man vil og jeg vil sige efter hvad jeg har set så er det kun fantasien der sætter grænser og der kommer rigtig mange flotte eksemplarer hver gang en ny går i gang og jeg glæder mig til at se de færdige tæpper. Men det vare jo lidt da der går 14 dage imellem hver udgivelse og hvis den er delt som den store QUEEN CALL er/var så bliver det over ca 16 uger. Men jeg nyder denne opgave og så finder jeg jo på andre finurligheder imellem tiden.

De blå cirkler skal ende med en dyb mørke blå som bundfarve og den anden i de 5 forskellige farver vil få en hvid baggrund.

Her er et LINK til hjemmesiden og hvor man kan købe det garn det oprindelige mønster er lavet af. Mandalaqueen som er et Syd Afrikans firma og er ejet af Annamarie Joubert-Esterhuizen

Infinity halstørklæde.

Infinity halstørklæde.

Infinity halstørklæde.

Infinity halstørklæde.

Garn til infinity halstørklæde.

Garn til infinity halstørklæde.

Nu skal jeg jo lave lidt ind imellem mine tæpper og i dag faldt jeg over dette garn i kvickly og det er super blødt og lækkert og tænkte jeg havde brug for bare at sidde og lave noget der var nemt og hurtigt og det må man sige dette var og inden vi ser os om så skal vi have gang i den slags igen og nu er det i hus og det tog mig kun en eftermiddag og 40 kr. Det ser lidt løst ud i kanten, men det er fordi jeg her valgte at første række er lavet hvor man laver første række ved hjælp af masker og ikke en kædemaske. Dette giver en bedre start da man har en tendens til at lave den første række luftmasker stramme og det får arbejdet til at trække sig sammen. Man kan vælge en tykkere hæklenål i stedet for, men jeg vælger at lave første række masker og når først man har lært dette så er det super nemt. Jeg lægger links ud på Facebook hvor man kan se hvordan dette gøres med fastmasker, halvstangmaske og stangmaske. Hold nu op….her måtte jeg søge på nette hvad de danske ord er for maskerne da jeg ikke husker det. Se det kan være en fejl når man hele tiden hækler efter engelske opskrifter, jeg forstår knapt nok en dansk opskrift da jeg ikke kender/husker de forskellige udtryk. Det bør jeg måske nok se at få lavet om på.

Håber at se nogle flere dansker i gruppen for PRINCESS MANDALA CALL 2016 og hop ind på min Facebook og se hvad jeg poster der af fif og andre ting.

Advertisement