Tags

, , , , ,

Så fik jeg taget mig sammen til at vende bunden i vejret på den ene kartoffelpotte og fik samlet de kartofler sammen der var i den og det var en ok høst, set i forhold til det er fra en potte. Jeg vil sige som familie kommer man ikke langt med de potter, men de er vel også mest for sjov i små haver eller på en altan. Men jeg fik så jeg kan klare mig nogle dage og det er jo lækkert og jeg skal hilse og sige de er super gode.

Nye kartofler.

Nye kartofler.

Nye kartofler.

Nye kartofler.

Haven nyder godt at det vejr vi har i øjeblikket, men det er vist mere end man kan sige om os andre. Nok vil jeg ikke have 30+ grader men det her er nu også en smule trist. Eneste plus der er, er at jeg kan sidde inde og hækle alt imens jeg nyder alt det der sendes i tv om Tour de France og dem der kender mig ved jo jeg elsker det. Men jeg havde nu nok valgt anderledes hvis jeg blev spurgt.

Mine kornblomster står i fuld flor i øjeblikket og jeg elsker dem og at kunne plukke en lille buket og sætte ind er skønt og jeg nyder de mange farver der er. Kornblomster minder mig om min barndom hvor vi plukkede dem på markerne og i grøfte kanten, dog var de jo kun blå men ikke mindst lige så skønne.

IMG_0248

Kornblomster.

Kornblomster.

Der kommer mere fra haven en af de nærmeste dage…..er nød til at gå ud og tage nogle billeder da der er flere skønne ting lige nu.

 

Følg med på Facebook hvor jeg også poster andre ting som ikke lige passer ind her.

 

 

 

Reklamer