Tags

, , ,

Trods det gode vejr som i dag godt nok lige tog overhånd…..ligger mine hæklenåle og strikke pinde ikke stille. Og i dag måtte jeg kapitulere og gå indendørs og det endte med at jeg lavede en nytænkende cardigan færdig og jeg er vældig tilfreds med resultatet.

Det hele startede egentlig med at jeg ville lave et tæppe, men som nogen sikkert har læst her så lavede jeg for nogen tid siden en hvid cocoon cardigan som er en hæklet bedstemors firkant der er syet sammen og lavet kanter på og ender som en slags cardigan. Og undervejs i dette tæppe jeg nu var i gang med sprang ideen frem at det måtte kunne bruges på samme måde og når først jeg har fået en ide så skal den føres ud i livet og jeg blev som sagt færdig med den i dag.

Min egen ide til en cardigan.

Min egen ide til en cardigan.

Den ser lidt sjov ud forneden men det er på grund af ginen den hænger på. Den er super blød og lækker og garnet er fra kvickly og er en blanding af alpaca, uld og akryl. Jeg vil helt sikket lave flere af slagsen og der findes en variant i rosa farver som jeg helt sikket skal lave en af og man kan da ikke få for mange af den slags….vel 🙂 Og måske man skulle lave nogen og sætte til salg når vi når efteråret…..der vil de jo være perfekte at putte sig i.

Fik forleden eftermiddag lige banket en lille cardigan sammen til barnebarnet. Jeg er dog ikke helt tilfreds med resultatet for den skulle have været strikket i en garn til pinde 4.5 men min garn pusher havde ikke noget i en farve datteren kunne lide til de pinde så jeg prøvede mig frem med en tyndere garn. Jeg ved den kun lige passer ham….hvis jeg er heldig, men jeg kan godt lide mønstret og den er super nem at lave og jeg smutter ind til min anden garn pusher som jeg ved har en masse forskellige garner til pinde 4.5 i bomuld og som så sikker har den rette farve og så laver vi da bare en ny. Den her er isblå, men det ses ikke her da jeg har taget billedet nu det er mørkt og så også på en gul dug…..ikke så smart. Men man kan se den og hvis du skulle få lyst til at lave en så følg mig på Facebook hvor jeg lægger links ud til alle de opskrifter jeg bruger.

Cardigan.

Cardigan.

 

Advertisement