Tags

, , , , , ,

Nydt dagen i haven hvor græsset skulle slås og der skulle ryddes op i tulipanerne da de nu er færdige for denne gang. Jeg gider jo ikke se på de kedelige blade der efterlades når blomsten er væk og som sidste sommer gravede jeg hele skidtet op og så ryger de i jorden igen til efteråret. Dette er også en god måde at dele løgene og derved få flere til næste år. Men hold nu kæft jorden er tør og hård som en cementklods og det var ikke bare lige at få skidtet op. Jeg valgte at gemme denne opgave til efter aftens maden vel viden at så var solen væk hvor de stod og det med rette for jeg må konstatere at min ryg har fået en del sol i dag….men sådan er det jo når man går og roder og ikke lige tænker over det 🙂

I morgen vil jeg flytte et par buske så der kommer orden i det buede bed og jeg ved godt det ikke er det rette tidspunkt, men jeg må bare vade ekstra godt den næste tid for det ser ikke ok ud som det står nu og da tulipanerne er væk kan jeg se hvad der ikke står som det skal.

Bedet som jeg roder i PT.

Bedet som jeg roder i PT.

Kartoflerne vokser som ukrudt og det skal nok blive godt.

Kartoflerne vokser som ukrudt og det skal nok blive godt.

Hygge stund efter tulipanerne er i hus.

Hygge stund efter tulipanerne er i hus.

Mit fignetræ vokser også og nu skal det pottes om så det får mere jord og bedre gro muligheder og her har jeg dømt min zink balje som potte. Nu skal der bare hentes jord og der skal en del til. Men jeg vil så gerne have det bliver stort og flot og vil give frugt. Dvs der var 3 figner sidste år da vi lukkede ned for vinteren, men desværre faldt de af, men i år er der en som vokser fint……nu skal den bare holde til næste år så den kan spises….uhh det ville være godt.

Hækleriet er der skam også gang i og endnu en pude er færdig og dvs nu er der 3 firkantet og en mere på vej. Jeg ved ikke helt hvad jeg synes om den sidste der er færdig, men nu er den der og så ser vi hvad jeg synes senere. Den jeg har gang i PT  er jeg til gengæld vild med eller mønstret er jeg vild med og jeg vil helt sikkert bruge dette mønster til et tæppe en dag.

Jeg leder stadig efter motiver til runde puder, men er vist nok blevet lidt for kræsen, for dem jeg finder synes jeg er kedelige og der er ingen udfordringer i dem og efter at have lavet de 2 første er jeg blevet ret vild med udfordringer i mit hækleri. Ender vel med man må til den selv og prøve om man kan sammensætte noget ud fra de ting man har lært.

Pude hvor jeg har brugt et mønster fra et tæppe.

Pude hvor jeg har brugt et mønster fra et tæppe fra Wooly Wonders Crochet på youtube.

Lækkert Ripple mønster.

Lækkert Ripple mønster.

Lækkert Ripple mønster.

Lækkert Ripple mønster.

Jeg lægger links på min Facebook side som du finder ude til venstre på bloggen….på de videoer jeg har brugt til mine ting.