Tags

, , , , , , , , , , , , ,

Helt ærlig så er det noget at det sjoveste jeg længe har lavet, nok er det er stort arbejde med disse mønster men det er så meget sjovere end bare at sidde og hækle der ud af i et endeløst mønster.

Sophie’s Universe er den der er sværeste og der skal tælles og tælles hele tiden, men resultatet bliver flot. Ikke noget man sidder og laver imens man ser tv.

Min Sophie's Universe pude.

Min Sophie’s Universe pude.

Circles of the Sun af Lilla Björn er lavet af 9 firkanter og disse blev over al forventning bedre end jeg lige havde troed og jeg er vild med resultatet. Jeg laved en smule om i forhold til en ekstra lysegul runde om hver firkant samt en anden kant rundt om hele projektet. Men det forringer bestemt ikke det sluttelig resultat….tværtimod.

Circles of the Sun pude.

Circles of the Sun pude.

Nu er sofaen pyntet med 3 hjemmelavet puder og det slutter ikke her. Nu skal der findes mønstre på runde Mandalaer som kan bruges til puder og det burde ikke være svært da de er det helt store HIT i øjeblikket. Dog ikke som puder men at lave dem i store størrelser og her kan man jo så bare bruge den del der passer en og jeg er sikker på de vil gøre sig godt som puder.

Alle 3 puder.

Alle 3 puder i sofaen.

Da disse ikke er til at sidde med imens man ser tv, så er der jo altid et eller andet undervejs som man kan nørkle med sammen med tv’et og denne gang var det en Granny Square cardigan som jeg er helt vild med og den er super blød og lækker og noget at det nemmeste at lave. Jeg brugte ca 800 gr Red Heart Baby garn købt i kvickly og hæklede med 2 tråde og brugte en nål 9 mm, så det er også et hurtigt projekt hvis man lige står og skal bruge en.

Granny Square cardigan

Granny Square cardigan

Granny Square cardigan

Granny Square cardigan

Granny Square cardigan - sammen sygningen.

Granny Square cardigan – sammen sygningen.

Den video jeg fulgte viste hun en anden sammensygning end jeg har brugt og man kan jo gøre hvordan man vil, men jeg synes bedst om det at lave en sammensygning eller nærmere hækling af kædemasker, for mig giver denne måde den pæneste afslutning.

Links og videoer til disse ting finder du på min Facebook side som du finder link til her på bloggens vestre side.

Advertisement