Tags

, , , , , ,

Hold nu op jeg nyder foråret og at kunne komme i haven og hvor har vejret dog været skønt og at sidde ud og nyde synet af alle tulipanerne der står i al deres pragt og lyser op er en ren fornøjelse og for mig noget af det bedste på denne årstid.

Man er vist ikke i tvivl om hvad farver jeg holder af og den gule kan virke lidt forkert i denne sammenhæng, dog står den ikke sammen med de andre og jeg har en vis svaghed for gule blomster da jeg elsker at de får en have til at lyse op og jeg skal med tiden have lavet et lille gult bed med stauder og flere tulipaner.

Mine ampler er komme op igen i år men på en ny plads og jeg faldt over nogle sorte og hvide petunia som jeg ikke kunne stå for, så der hænger nu ganske flot hen over det ene bed.IMG_0089

Og så er der gang i mine kartofler…..hurra for kartoffelpotterne. Jeg satte dem d. 22 april og i går så jeg de første grønne skud og glæden er som altid stor da jeg så ved de vokser og en dag vil give mig nye kartofler hvilket jeg glæder mig til.

Kartofler i potter

Kartofler i potter

I dag blev der rodet lidt der ude da jeg har fået lavet et vist rod med nogle af mine løgplanter og da de små påskeliljer er færdige valgte jeg at flytte dem i dag, senere skal nogle at tulipanerne også flyttes lidt i bedet og dem i zinkbaljen skal ud i jorden igen. Ikke at de ikke står fint, men jeg skal ruge baljen til mit figne træ der skal have noget mere jord og her vil den være helt perfekt. Jeg ville gerne have rodet mere der ude, men jeg har fået fortrukket/forstuvet en muskel i venstre side af brystet og jeg skal lige love for det gør helvedes ondt og det begrænser en rigtig meget da det er en konstant smerte der bliver være når jeg trækker vejret dybt samt hoster og det endte med jeg opgave at grave mere da også det gjorde det værre. Satans at man har så svage muskler at man render ind i sådan noget, men jeg ved godt hvordan det er sket…..jeg elsker jo mit kære barnebarn og når jeg er sammen med ham tomler jeg jo med ham og mine arme bliver brugt rigtig meget til løft, svingen rund og lave sjov med ham på armen og det kan musklerne ikke holde til. Men det er så bare ærgeligt…..for jeg vil ikke lade være da jeg hygger mig med ham og så må smerter være smerter og det forsvinder jo igen 🙂

I morgen vil jeg ud og finde tomat planter og chili planter, de to ting høre sig bare til i min have og så skal der slæbes jord hjem, her må jeg jo tage lidt af gangen da det skal være på cyklen, men godt Netto ligger lige rundt hjørnet 🙂

Nu vil jeg kaste mig over mit hækletøj…..er ved at lave to puder færdig og jeg glæder mig til at se resultatet 🙂

Reklamer