Tags

, , ,

Jeg er blevet ret vild med hæklet tasker og tror jeg vil afprøve nogle flere slags og især dem med bøjler er ret sjove at lave. Og nu stod jeg og skulle bruge en lille en til smøger og telefon samt nøgler i morgen og hvad var så mere nærliggende end at lave en selv og jeg er rigtig tilfreds med resultatet.

Lille taske med bøjlelukning.

Lille taske med bøjlelukning.

Lille taske med bøjlelukning.

Lille taske med bøjlelukning.

Lille taske med bøjlelukning.

Lille taske med bøjlelukning.

Lille taske med bøjlelukning.

Lille taske med bøjlelukning.

At lave sådan en lille sag gør man kan få brugt alle de små rester man jo altid får når man hækler en masse forskellige ting. Laver nok et mønster til den en dag og lægger ud her…..er sikker på andre også kunne få glæde af sådan en lille sag.

Hvorfor er det at når man elsker håndarbejde at så har man gang i mange forskellige projekter på en gang og der er der gang i tæpper, pude betræk til stuen, en slags cardigan og så alle de små finurligheder jeg hver dag finder på. Nå men det er nu rart at kunne skifte imellem tingene. De firkanter jeg pt laver skal jeg jo holde et vist focus for at de bliver rigtige og så kan man ikke rigtig fortage sig meget andet og se tv er udelukket hvis du vil følge med der også. Så når jeg vil se tv snupper jeg cardigangen eller tæppet da de er lige til og ikke kræver noget overhoved.

Firkanterne er fra Lille Björn og de skal ende som forside på en af mine sofapuder. Jeg var ikke vild med de farver hun bruger, så her er mine egen taget i brug og jeg er rigtig tilfredse med dem og så passer de også til min Sophie’s Garden sofapude i farverne.

Firkanter til Circles of the Sun Mystery - Lille Björn

Firkanter til Circles of the Sun Mystery – Lille Björn

Der er 9 forskellige firkanter og de skulle passe fint til en pude når man også skal have dem sat sammen og have en kant omkring og den ender med at være 50×50 cm. Firkanterne er ikke blogget endnu og ser derfor lidt sjusket ud i kanterne, men jeg venter til alle er færdige før jeg gør det.

Sophie's Universe - udpluk så det er Sophies Garden.

Sophie’s Universe – udpluk så det er Sophies Garden.

Er ganske tilfreds med Sophie’s Garden og den skal nok blive flot når den bliver monteret på en pude. Det var et stort arbejde men samtidig ret sjovt og nøj jeg har lært mange ting underves som kan bruges senere hen.

Der er en dansk oversættelse til Sophie’s Universe CAL. Jeg kan ikke lægge linket ind da der kommer noget helt forkert frem, men hvis du vil prøve den så bare google Sophie’s Universe CAL på dansk og den dukker op.

Du kan finde links til de forskellige ting på min Facebook side.

 

Advertisement