Tags

, , , , ,

Så bruger man x antal mange timer på at hækle en pude og efter et par dage finder man ud af det sku ikke lige var som man ville have det og så trævler jeg hele skidtet op og begynder forfra.

Se det kan jo have mange fordele…..et er jo at garnet holder meget længere og jeg bliver ikke lige arbejdsløs hvad angår hæklerie og det er 2 store plusser. Om end det jo helt klart er sjovere og bedre hvis det hele lykkes første gang.

Nå men sådan gik det ikke med den lyserøde pude jeg lavede, jeg havde det allerede på fornemmelsen da jeg lavede den og her skulle jeg jo have started forfra. Men nu er den trævlet op og jeg er i gang med den holdt helt i hvid og nu ser den bare så meget bedre ud og jeg er glad for jeg lavede den om.

Spiral pude - Red Heart opskrift.

Spiral pude – Red Heart opskrift.

Jeg har så stadigvæk svært ved at finde runde monteringspuder og det undre mig seriøst meget. Har gennemsøgt uden egentlig resultater ud over et par enkelte til 70 kr stykker…..+ porto og det er sku for dyrt. Nå men må jo så nok lave nogen selv….hvilket jo heller ikke er slemt, bare mere besværligt.

Jeg fik bakset en lille makeup pung sammen forleden som jeg vil bruge i den taske/net jeg lavede forleden og jeg kunne jo ikke nøjes med en almindelig lukning og endte med at finde et motiv jeg synes om og det er fra en firkant der er større og hvor jeg bare brugte de omgange jeg havde brug for. Hvis man er intresseret i selv firkanten kan link til den findes på min Facebook side.

Lille makeup pung til tasken.

Lille makeup pung til tasken.

Lille makeup pung til tasken.

Lille makeup pung til tasken.

Min Sophie’s Universe vokser da også og det er for en gang skyld noget jeg finder rigtig sjovt at sidde med og elsker de udfordringer den her giver med de nye sting og mønster der er. Det ender da nok med en dag at jeg laver hele tæppet og ikke bare firkanten til en pude. Ja man kan ikke pt se den ender som en firkant, men det kommer om et par dage. Link til denne findes også på min Facebook side.

Min Sophie's Universe..

Min Sophie’s Universe..

Min Sophie's Universe..

Min Sophie’s Universe..

Advertisement