Tags

, , , , , , ,

Nålen gløder og ideerne svirre i tusindvis og jeg finder nye og sjove ting hver dag som jeg bare må prøve. Den her taske eller hvad man nu vil kalde den faldt jeg over forleden aften eller rettere nat da kl var omkring 01.00 og så måtte jeg da bare i gang med den og inden jeg så mig om var klokken næsten 03.30……og blev enig med mig selv om jeg vist heller måtte lade resten være til jeg havde sovet 🙂

Jeg havde da også dårligt fået kaffen og gjort mig færdig før jeg sad dybt koncentreret og lod hæklenålen arbejde der ud af og efter nogle timer var tasken færdig og jeg blev ganske tilfreds med resultatet. Jeg har lavet lidt om på udseendet i forhold til opskriften, og jeg brugte bomuldsgarn for at gøre den stærkere og det med 2 tråde og en nål nr 4. Jeg gjorde også lidt mere ud af hankene og kanten rundt taksen. Jeg kan godt lide at sætte mit eget præg på tingene og vil ikke de bare ser ud som den opskrift man lige fulgte.

Granny Square Bottom bag

Granny Square Bottom bag

Opskriften er fra bobwilson123 på youtube og jeg lægger videoen ud på min Facebook side (som du finder link til i venstre side af bloggen)

Min næste projekt er Sophie’s Universe CAL 2015 og jeg er godt i gang. Jeg vil dog ikke lave hele tæppet, men bare bruge firkanten som pudebetræk til sofapuder og jeg indrømmer blankt…..jeg elsker dette møsnter  og det er super sjovt at sidde med. Man skal dog være ganske nøje med sine masker og huske at tælle….ellers ender det forkert.

Heldigvis er her også lavet videoer og ind imellem er de lang nemmere at følge end en skreven opskrift. Jeg lægger også her links ud på Facebook.

lookatwhatimade – Sophie’s Universe

Sophie's Universe.....begyndelsen.

Sophie’s Universe…..begyndelsen.

Følg mig gerne på FACEBOOK…..her lægger jeg links ud til de ting jeg laver.

 

Advertisement