Tags

, , , , , , , , , , ,

Det er hvad jeg har bestemt det skal hedde da det er helt ved siden af hvad jeg ellers ville lave. Normalt skal farverne have samme farveskala delt med hvidt i en eller anden sammenhæng, men her er der så mange modsatte farver at det kun kan blive et for mig “hippie tæppe”. Jeg elsker udfordringen, for tro mig det er det ud over alle grænser…..jeg kan have svært ved at se det smukke i mange forskellige farver sat sammen til en stor ting. Men her bliver jeg mere og mere glad for hver stribe jeg laver og allerede nu har jeg sat næsen op mod et endnu større projekt senere der også vil have en masse modsatte farver sat sammen.

Farver til et "s you go" tæppe.

Farver til et “s you go” tæppe. – Nu Hippie tæppe.

Billede af alle farverne får lige en ny plads her så man kan se dem inden de ender i et tæppe. Der er købt masser af garn og der skal købes endnu mere det kan jeg se allerede nu. Men det skal ikke forhindre mig i at lave det færdigti en størrelse der er til at forholde sig til. Gider ikke en lille fis af et tæppe der ikke er brugbart pga størrelsen. Farverne er der købt 4 af hver og 8-10 hvide….husker ikke helt antal, men den skal også bruges som bort så der skal nok flere til. Pt er der garn for ca 650 kr…..øj kan se nu det bliver dyrt 😉 Godt man kan købe lidt af gangen 😀

Hippie tæppe

Hippie tæppe.

Hippie tæppe

Hippie tæppe.

Hippie tæppe

Hippie tæppe.

Ind imellem hækleriet blev det da også til en strikket trøje til barnebarnet i lækkert uld og nu skal jeg bare lige finde 3 små sjove knapper og så kan han nyde den imens det stadigvæk er lidt småkoldt for en størrelse som ham. Uhh han blev 6 mdr forleden…..hvor er tiden dog blevet af. Han trives og er en glad lille gut med det skønneste og frækkeste smil man kan tænke dig…..han er lige til at spise så lækker er han

Hjemmestrikket uld trøje til barnebarnet.

Hjemmestrikket uld trøje til barnebarnet.

Det var lidt fra nørklehjørnet…..men der er også ved at komme gang i haven og de ting der skal der ud. Læggekartoflerne er købt sammen med endnu en spand til kartofler, så nu har jeg fire hvilket passer meget godt og 2 slags kartofler. Glæder mig allerede til at skulle nyde dem.

Der er også sat frø til spiring i små hjemmelavet drivhuse….lavet ud af plastik æggebakker og tror det bliver en god løsning og at det kan få dem til at komme lidt hurtigere. Samt har jeg for sået en stor potte persille……det er jo som nogen ved en 2 årig plante, men håber ved at forspire det at jeg evt kan få bare lidt ud af det i år og så skulle den gerne give fuld skrue næste sommer.

Fik rodet lidt i have forleden og nu er bedene pæne og klar og sikke en fornøjelse det var at kunne gå der ude og rode lidt. Så nu må foråret gerne sætte ind for alvor.

Advertisement