Tags

, , , , , , , , , , , , ,

Hold nu op en februar jeg nok ikke glemmer lige med det samme. Der har været mere sygdom en jeg synes om og jeg har brugt det meste af min tid på langs, hvilket ikke huer mig. Men visse ting kan man jo ikke selv bestemme. Men er så småt ved at komme oven på igen……selv om jeg er rigtig træt stadigvæk.

Men når det er sagt så har der været dage hvor der trods alt har været en smule energi og jeg har hygget med hæklenålen og fundet nye ideer der nu skal omsætte til et større tæppe til stuen.

Der skulle findes farver og her har jeg seriøst sat mig selv på en prøve da jeg oftes helst vil køre farvetemaer der ligger tæt på hinanden, men denne gang har jeg bredt mine vinger ud og taget farver fra alle ender og jeg er sikker på det nok skal blive flot….og om ikke andet så farverigt.

Farver til et "s you go" tæppe.

Farver til et “as you go” tæppe.

Tæppet skal hækles i forskellige striber der er sammensat af forskellige mønstre og man kan finde div videoer og skrevne opskrifter på den slags tæpper, jeg finder dog en del af striberne ret kedelig og har selv fundet nogle frem der helt sikker skal med i mit tæppe sammen med andre der sikkert dukker op under vejs. Og jeg lægger billede op når jeg har lavet en del af arbejdet så man kan følge med.

Der er blevet brugt tid på prøver af forskellige slags….mønstre og firkanter samt runde hæklet ting og hurra for Youtube hvor jeg finder alle disse mønstre på div ting. Her under er lidt af det jeg har afprøvet denne mdr. Man skal ikke hænge sig så meget i farverne….det er ganske enkelt rester jeg har som jeg så bruger på prøver.

IMG_9870 IMG_9871 IMG_9873 IMG_9874 IMG_9875 IMG_9876 IMG_9877 IMG_9878 IMG_9879 IMG_9880 IMG_9894 IMG_9900 IMG_9903 IMG_9905 IMG_9907 IMG_9911 IMG_9912 IMG_9913

Her under er et indkøbsnet som jeg sad med den ene eftermiddag…..det er lyn hurtig at lave og kan jo laves i de farver man nu en gang har.

 

IMG_8616

Her er en giraf jeg fik lavet til barnebarnet og den er blevet godkendt både med hænder og tænder og han hyggede sig med den i dag hvor han fik den. Den var super sjov at lave og jeg sad en hel eftermiddag og hæklede løs og endte med at smadre min pegefinder totalt…..det viste sig jeg havde en blodåre i fingeren der var sprunget og jeg endte med en blå/sort finger der gjorde seriøst ondt 🙂

12814710_1041504519241194_59153148608461025_n

IMG_8608 IMG_8609

Desværre lærte jeg ikke ret meget af det…..ud over jeg holdt fingeren lidt i ro nogle dage, men fredag da jeg så hæklede lidt for meget igen fik jeg en ny blå finger. Dog blev den heldigvis ikke så slem denne gang, men nok til jeg vist har forstået budskabet…..ikke at overdrive. Så nu strikker jeg lidt inden jeg går i gang med tæppet 🙂

De ting jeg har lavet prøver af findes på Youtube hvis nogen skulle have lyst til at prøve dem.