Tags

, ,

Uha jeg får ikke rigtig skrevet i øjeblikket og det er lidt en skam…..for her er en livlig trafik og i dag ramte jeg 10.000 HITS og det er for mig et stort skridt 🙂

Skærmbillede 2016-02-09 kl. 21.52.00

Det er blevet en smule sjovere efter jeg fandt FLAG COUNTER og fik den sat på bloggen og der kommer hele tiden nye lande til og en dag vil der sikker være rigtig mange…..hvis jeg ellers tager mig sammen og skriver noget mere 🙂

Men i dag er jeg her kun for at fejre de mange HITS og så må jeg vende tilbage inden længe og skrive igen. Men desværre er helbredet ikke helt ok pt og det afholder mig fra at have energi til noget som helst og skriveriet er derfor sat på et sidespor nogle dage.

Tak til alle der har læst med og som fortsat vil læse med……for her skal nok komme nye indlæg med både mad, nørklerier og ikke mindst haven som er begyndt at vise forårstegn 🙂