Tags

, , , , , , ,

Så er der gang i hæklenålen igen og nu har jeg lært et nyt mønster som jeg er blevet vild med og det er super let og lige til og tager ingen tid at lave.

Dette er hæklet med bomuldsgarn fra Kvickly på en nål nr 3 og jeg kan bedst lide at bruge de små hækle numre. Men mon ikke der også ryger et igennem på en tyk nål.

Der er ingen egentlig grund til dette tæppe…..men mon ikke der dukker en lille nyfødt pige op en dag enten hos os selv eller i omgangs kredsen og så er det jo en super god gave.

C2C barnevognstæppe. - Hæklet.

C2C barnevognstæppe. – Hæklet.

C2C barnevognstæppe. - Hæklet.

C2C barnevognstæppe. – Hæklet.

C2C barnevognstæppe. - Hæklet.

C2C barnevognstæppe. – Hæklet.

Uha jeg har været så heldig at vinde 2 stk VIP billetter til Håndarbejdsmesse i Rødover d. 5 – 7 februar og mig og min kusine tager der ind og jeg tør slet ikke tænke på hvor meget garn jeg ender med at komme hjem med. Har nemlig tjekket hvad slags udstiller der er og der er et overtal af garn stande og jeg er sikker på der nok skal være nogle knald gode tilbud som jeg bare ikke kan sige nej til.

Håndarbejdsmesse i Rødovre 5-7 februar 2016

Der ud over tager vi til en anden messe den weekend og det glæder jeg mig rigtig meget til også og her kommer min anden kusine også forbi og det glæder mig også….så kan vi også få snakket og hygge lidt sammen. Det er en messe der hedder: Krop-Sind-Ånd Helsemesse I Falconer Centret i København og det skal nok blive super spændende og jeg er ret nysgerrig med hensyn til dette emne og ser frem til en masse ny viden om det.

Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Falconer Centret i København. 5-7 februar 2016

Der skal nok komme en masse om begge messer når jeg kommer hjem der fra og sikkert også en masse billeder.

 

Advertisement