Tags

, , , , , , , ,

Forrige søndag var det så den store dag og barnebarnet skulle døbes. Det var med en smule bekymring da vejret jo ikke viste sig helt fra den bedste side i forrige uge og landet blev pudret med et fint lag sne og søndag morgen var ingen undtagelse.

Men selv om vejene ikke var de mest rene og nogle medlemmer af familien måtte køre fra Hundested, Holte og Korsør…..så kom alle frem til tiden og vi kan sige meget men hold nu op det var en ualmindelig smuk solskinsfyldt søndag der var klædt i sit hvideste puds og så rigtig smuk ud.

Den unge mand lagde godt ud i kirken med en masse pludren og han hyggede sig gevaldigt, men efter ca 30 min så gad han bestemt ikke det mere og han satte i et hyl der varede de sidste ca 45 min og som min datter sagde dagen efter…..han fik vist vækket de døde på kirkegården med han skrigeri.

Vi havde senere en rigtig hyggelig eftermiddag med stor ta’selv buffet med super lækker mad med efterfølgende kaffe og kage. De unge havde købt en stor kage hos bageren og de indkøbte ugler fra Italien fik en flot plads på den ved servering og jeg havde lavet POP CAKE’S efter datterens ønske.

Det gik også fint nok…..men når det er sagt er det ikke noget jeg går i krig med en anden gang. Det tager længere tid end man lige tror og jeg bryder mig så heller ikke om at arbejde med Candy Melt som er en utrolig sød for for farvet chokolade. Det er bestemt heller ikke nemt at decorere dem….hvad jeg troede skulle være en sjov afslutning endte med mig der var ved at rive håret af mig selv, fordi jeg synes de så ret kikset og ikke særlig gennemført ud. Skulle jeg endelig gøre det igen…..vil de alle blive overtrukket og pyntet med rigtig chokolade. Men gæsterne var vilde med dem og så kan jeg jo synes hvad jeg vil om dem.

Dåbs kage fra bageren.

Dåbs kage fra bageren.

POP CAKE'S

POP CAKE’S

POP CAKE'S lavet så de skulle ligne rangler...en anden gang skal pinden forkortes og der skal være større forskel på de 2 kugler.

POP CAKE’S lavet så de skulle ligne rangler…en anden gang skal pinden forkortes og der skal være større forskel på de 2 kugler.

Alt i alt var det en super hyggelig dag og alle så ud til de hyggede sig og den unge mand var med ind imellem han sov…..men tror nu nok han til sidst syntes nu kunne det være nok.

Så må vi se hvornår der igen skal være barnedåb 😉