Tags

,

Åh jo ved skam ganske god jeg nok er en af de få, der får smilet frem når jeg ser haven er indhyllet i hvid sne når jeg trækker gardinerne fra om morgen. Men jeg elsker sne og nyder at lyden udenfor bliver afdæmpet af dette hvide snelag.

Men denne gang vil jeg nu gerne have den forsvinder igen for en tid. Vi skal jo holde barnedåb d. 17 og her ville snevejr ærlig talt komme som en streg i regningen. Så nu håber vi det er for en kort bemærkning den er her og først vender tilbage om nogle uger igen.

Og ærlig talt så er det igennem dagen blevet til noget grimt gråt og vådt noget….så der er vist mere tø end frost i vejret. Men flot så det ud i morges.

Årets første sne d. 8 januar 2016

Årets første sne d. 8 januar 2016

Årets første sne d. 8 januar 2016

Årets første sne d. 8 januar 2016

Årets første sne d. 8 januar 2016

Årets første sne d. 8 januar 2016