Tags

, , , , , , , ,

Det har egentligt ikke være svært overhoved at leve kun af hjemmelavet frugt og grønsagsjuice, men som alle de her smarte DETOX kure jo lover, så skulle der følge et fint vægt tab med i kølevandet. Velvidende at denne måde at tabe sig på slet og ret ikke er den rette måde at gøre det på og det ydermere heller var derfor jeg gjorde det, så havde jeg dog forventet at se en forskel på vægten……men der blev jeg sku godt nok skuffet.

Vægten var steget med 1 kg……og det kun ved at drikke juice….DETOX og vægttab hænger så ikke helt sammen……det har jeg tydeligt bevist her.

Men hvad en alt er så er her da nogle flere juicer jeg har nydt i disse dage.

Juice #9

Juice #9

Havde købt en pose spinat og derfor måtte jeg jo finde noget at bruge det i og det blev til 2 slags.

Du skal bruge:

 • 2 æbler
 • 1/4 ananas
 • 2 cm ingefær
 • 1/2 citron med skal
 • 1 stor håndfuld spinat
 • 1/3 agurk

Kør det hele i saftcentrifugenm men kom spinaten ind imellem de hårde ting da det bliver bedre udnyttet på den måde og server med is.

Juice #10

Juice #10

Juice #10

Juice #10

Denne juice er meget grøn og fyldt med masser af spinat.

Du skal bruge:

 • 2 appelsiner
 • 1/2 stor ananas eller 1 lille (jeg brugte det sidste)
 • 5 gulerødder
 • 3 mellemstore æbler
 • 1 pære
 • 2 1/2 store håndfulde spinat
 • 2-3 cm ingefære

Kør det hele i safcentrifugen, men kom spinatten ind imellem de hårde frugter, på den måde bliver de bedre udnyttet. Her blev en ganske pæn portion og jeg nød den i løbet fa dagen. Den er super frisk og lækker på trods af den lidt dyb grønne farve.

Juice #11

Juice #11

Denne er en helt igennem frugt juice og det er indimellem ganske rart og denne er super frisk og lækker.

Du skal bruge:

 • 1 granat æble (bank kernerne ud med bagsiden af en ske – hen over en skål)
 • 2 appelsiner
 • 1/2 ananas
 • 2 æbler

Kør det hele i saftcentrifugen – men kom granatæble kernerne ind imellem de hårde ting så de bliver bedre udnyttet. Jeg kørte her min saft centrifuge på halv speed og om det er bedre ved jeg ikke, men tænkte så røg de ikke så hurtigt igennem og det ville måske give mere juice.

Den ene aften frøs jeg og trængte til noget varmt og med en pose frisk hakket grønkål i køleskabet og selvklart gulerødder…..samt grønsagsboullionterninger i skabet fik jeg fremtryllet en skål varm, smuk grøn samt super nem og lækker grønkålssuppe.

Hurtig hjemmelavet grønkålssuppe med et tvist.

Hurtig hjemmelavet grønkålssuppe med et twist.

Hurtig hjemmelavet grønkålssuppe med et tvist.

Hurtig hjemmelavet grønkålssuppe med et twist.

Du skal bruge:

 • 2 alm str gulerødder du har skrællet og som du derefter skræller i tynde strimler med kartoffelskrællerne
 • 1/2 liter vand
 • 1/2 eller lidt mere boullion terning
 • 2 store håndfulde frisk hakket grønkål
 • Chipotle – HOT SAUCE efter smag
 • salt

Bring vandet i kog og tilsæt boullion terningen samt gulerødderne og efter de har kogt ganske kort kommer du grønkålen i og lader det koge op ganske kort.

Tag det af varmen og kom det i et blenderglas der kan tåle varme og kom låget på og en klud hen over låget og sæt det i maskine og kør det til en jævn supper. Kommes tilbage i gryden og smages til med lidt salt og Chipotle efter smag…..det sidste giver det et twist og varme til suppen.

Du kan bruge en stavblender til suppen…..men det giver ikke den samme konsistens som i et blenderglas. Jeg gentog nemlig suppen i dag og tænkte det ville være hurtiger end i blenderen, men da jeg kunne se det slet ikke blev det samme røg det i blender til sidst.

Fra nu af vil jeg ind imellem komme med et bud på en lækker juice, da jeg har valgt at fortsætte med at få mindst et glas hjemmelavet juice dagligt.

En lille sidste note til en DETOX kur…..det er på ingen måde billigt og jeg har rigtig svært ved at forstå at vores frugt og grønsager skal være så dyre i forhold til alle de usunde ting der findes på hylderne.