Tags

, , , , , , , ,

Ind imellem skal man måske bare drøne juicen i et farvet glas og glemme alt om kuløren…..dog skal det siges at de begge havde en bedre farve i virkeligheden end hvad billederne lige viser og af en eller anden grund blev begge billeder en smule utydelige i dag, måske lyset der gjorde det. Men pyt…..nye juicer blev det dog til.

Har det stadig fint med kun at leve af hjemmelavet juicer og jeg skal love for jeg efterhånden har fundet en hel del opskrifter rundt omkring…..men som altid laver jeg om på dem så de passer helt til mine smagsløg og i dag er de helt mine egne.

Orange juice #7

Orange juice #7

Du skal bruge:

 • 1/2 ananas uden skræl
 • 5 mellemstore æbler
 • 1/2 snack peber eller peberfugt i samme mængde
 • 1 lille citron med skal (øko citroner er oftes ret små og derfor brugte jeg en hel)
 • 2 store gulerødder – (jeg skræller dem ikke men skrubber dem inden brug)
 • 1/2 stor agurk
 • 1 stilk selleri

Det hele køres i saftcentrifugen og her bliver der ca 1 1/4 liter. Noget drak jeg som det var og noget tilsatte jeg 1 tsk GREENS.

Rød juice #8

Rød juice #8

Jeg trængte til noget der ikke var sødt og ved en juice kur vil jeg sikkert ikke være den eneste der kan føle man mangler salt og en eller anden form for krydderet ting og derfor kom jeg frem til denne som minder ret meget om en kold Gaspacho.

Du skal bruge:

 • 1 stilk selleri
 • 1 rød snack peber eller peberfrugt der svare til størrelsen (mine er pt ikke de største snack peber man kan købe)
 • 12 stilk tomater (her er størrelsen jo ca dobbelt så store som cherry tomater og man kan jo bruge alm i den mængde der svare til. Men jeg elsker stilk tomater da de smager af rigtig meget)
 • 1 agurk – alm str
 • 1 lille øko citron uden skal
 • 1 skive rødløg (af et lille løg og ca 1/2 cm)
 • hvidløg som du synes – jeg brugte vel hvad der svarede til 1/4 fed
 • oregano og her havde jeg ikke frisk så drønede en tsk tørret ned imellem tomaterne da jeg juicede dem

Kør det hele igennem saftcentrifugen og jeg valgte at komme tomaterne indimellem de andre ting. Hæld på glas og smag til med en smule frisk kværnet peber og en anelse salt og er man til det så et par dryp Tabasco.

Ud over disse to juicer fik jeg 2 store glas af juice #2

Velbekom.