Tags

, , , , ,

Hold nu op der skal handles grønsager og endnu flere end jeg ellers har haft for vane i de sidste 4 mdr. Bliver en smule sjovt at fylde indkøbsvognen med alle disse sunde ting……og derefter gå ombord i dem alle i juice forklædning.

Nu er det ikke sådan at jeg fremover skal leve af hjemmelavet grønsags juicer….det kan man ganske enkelt ikke. Men jeg skal have en Detox på mindst 14 dager til en start og så tager vi nogle uger med alm vegetarkost før jeg nok tager en ny omgang Detox. Jeg tror mig krop har godt af det og det vil give mig det boost jeg behøver lige nu.

Her er hvad listen indholder PT:

Frisk ting.

 • Ananas
 • Bananer
 • Appelsiner
 • Rødbeder
 • Æbler – Golden D
 • Stang selleri
 • Spinat – Frisk
 • Agurk
 • Lime
 • Citroner
 • Fennikel
 • Gourgetter
 • Ingefær
 • Gurgemejerod
 • Broccoli
 • Peberfrugt/snack peber
 • Gulerødder
 • Grønkål
 • Tranebær
 • Mango

Frost:

 • Jordbær
 • Hindbær
 • Blåbær
 • Mango
 • Blandet frugt
 • Brombær

Der ud over skal der handles:

 • Friske dadler
 • Kokos vand
 • Kokosmælk usødet
 • Mandler
 • Ærteprotein pulver
 • Sprirulina

Jeg er sikker på der dukker andre frugt og grønsager op undervejs og jeg ved at chili er en som jeg vil bruge selv om den faktisk ikke indgår i nogen af de forskellige juicer jeg har fundet. Men det er noget jeg elsker og jeg er sikker på mange af opskrifterne ikke tager skade af en smule chili.

Vil gøre mig umage med at opdatere bloggen dagligt med de juicer jeg laver og også komme med min mening om smagen.

Even a Fairy Princess must eat her vegetables.

Advertisement