Tags

, , , , , ,

Nu sætter vi kurs mod de sunde madvaner og der skal kokkereres hver dag fremover og ikke kun ved div lejligheder når jeg gider. Energien skal tilbage og det sker kun hvis jeg får en normalt rytme igen.

Så min morgenmad bestod af Chiagrød og jeg har efterhånden spist en del af det og i forskellige smagsvarianter….set ud fra hvad jeg har tilsat og det smager for så vidt ganske udmærket, men det er på en måde som en gang slim med prikker i og jeg tror fremover jeg vil bruge dem i smooties og ikke som grød. Jeg vælger at bruge dem da de er super sunde og med deres høje indhold af omega-3 fedtsyre, protein, fiber, kalcium og antioxidanter ses de for mig som et vigtig produkt i min sunde livsstil.

Dagens måltid bestod af grønne asparges der kun er kogt ganske kort tid og hertil lavede jeg en super nem hollandaise sauce da jeg ikke orkede at stå og piske i længere tid. Det skal siges den smager ganske udmærket men en anden gang tæver jeg nu en sauce sammen med piskeriset da den er så meget bedre end denne udgave. Hertil fik jeg en håndfuld rejer af den gode slags…..dvs fra en bøtte med lage og ikke frost.

 

Den nemme opskrift på Hollandaise sauce fandt jeg på Arla og det ser måske ud som om den er en smule skilt på tallerken……hvilket den godt kan selv om det er en nem opskrift, men det er den nu ikke. Dog har den ikke samme lækre konsistens som en rigtig af slagsen. Om det så var fordi jeg halveret opskriften ved jeg ikke.

Her komme ikke en opskrift i dag da det ville være absurt…..der er jo ingen ben i denne ret. Men det er en let og lækker ting og har man spist en masse fed julemad vil den sikkert gøre stor glæde. Selv har jeg jo ikke sat tænderne i fed mad, men finder denne ret super lækker og lige den slags mad jeg elsker da jeg allerhelst vil have mad der ikke skal steges.

Don’t ever stray away from yourself to get closer to someone else.