Tags

, , , , , ,

Åh ja så blev årets store dag….Juleaften….overstået og vi havde en skøn aften og jeg nød den i fulde drag. Jeg finder det hyggeligt at gå i køkkenet og nusse med de forskellige ting og i år var det jo sammen med min lillebror og vi fik maden på bordet lidt over kl 18.

Der blev sædvanligt serveret and og flæskesteg fra grillen og som jeg så det, på hvad der blev spist så var det vellykket. Jeg selv overgav mig og tog et lille stykke and, men efter ganske få bidder måtte jeg konstatere at jeg bare slet ikke kunne spise det og slog mig til tåls med kartofler, rødkål og en smule sovs. Det skal så også siges at sovsen var bestemt ikke noget min mave var glad for….dette måtte jeg sande i løbet af aften. Men pyt jeg overlever og jeg nød maden lige som alle de andre. Fremad rettet bliver det dog sådan at jeg laver min egen julemad og tager med……for kød dur bare ikke mere og hvorfor så sidde og spise det 🙂

Ungerne blev selvfølgelig beriget med tonsvis af gaver og Lillemanden fik klart nok de fleste i år og når jeg så tænker på han dagen før også havet fejret jul hos Farfar og i dag skal fejre med Farmor…..ja så må man sige han har fået rigeligt og nok også flere gaver end selv de unge havde troet. Men da gaverne i år jo mest var hvad forældrene kunne ønske sig til ham, så var de fleste jo fornufts gaver og ting som de kunne bruge nu og heldigvis også på sigt og det var jo dejligt.

Og han selv tog dagen med godt humør og det er så skønt at se hvordan han smiler og pludre når man snakker til ham og man bliver helt varm om hjertet når man kommer hen til ham og får et stort smil…..han er og bliver bare så dejlig og man kan ikke andet end at elske ham ud over alle grænser.

Nu skal jeg nyde et par dage med ro og ingen pligter og det glæder jeg mig til og så tager vi lige 17 travle dage i januar inden vi kan finde roen igen og glæde os over det snart bliver forår 🙂

Fortsat Glædelig Jul til Alle