Tags

, , , , , ,

Jeg lavede jo i går en god grydefuld Grønsagspasta sauce og selv om det smagte skønt i går, forhindrede det mig da ikke i at prøve en anden måde at servere det på i dag. Der findes jo intet skønnere end hvis samme ret kan bruges på forskellige måder og hver gang virke lige lækker.

I dag havde jeg bestemt jeg ville have ris da det var længe siden og med grønsagspasta saucen fra i går kom jeg frem til at jeg tog den portion sauce jeg nu skulle bruge til mig selv i aften og tilsatte et par spsk piskefløde. Dette gjorde saucen lækker cremet og sammen med risen ville det givetvis være lækkert.

Havde et åbent glas Salca sauce som jeg tænkte var på tide jeg fik sat til livs….det ville jo være skammeligt at skulle smide det ud senere fordi det var gået til. Så da risen var kogt lavede jeg en pæn portion i en tallerken og kom saucen ved og på toppen af risen kom jeg så Salca sauce og nu var jeg klar til at gå ombord i maden.

Ris ret med grønsagspasta sauce spiced up med fløde og salca.

Ris ret med grønsagspasta sauce spiced up med fløde og salca.

Ris ret med grønsagspasta sauce spiced up med fløde og salca.

Ris ret med grønsagspasta sauce spiced up med fløde og salca.

Ris ret med grønsagspasta sauce spiced up med fløde og salca.

Ris ret med grønsagspasta sauce spiced up med fløde og salca.

Lad mig bare sige det ærligt…..det smagte fandme godt 🙂

Så nu er der mere til opskrift samlingen…..og det er jo dejligt.