Tags

, , , ,

Sidder lige nu og gentager “TÆNK POSITIVT OG IGNORER DET”

Er det seriøst nødvendigt at banke beskeden ind med en vognstang eller hvad….tænker jeg alt imens jeg ignorere telefonens ringen…..FUCK af for pokker da.

Nå men lader ikke til vedkommende fatter det og bliver der ringet en gang til ryger vedkommende på telefonens blokeringsliste og så er den skid ude af verden.

Nu vil der givet vis sidde nogen der ude og tænke…hvorfor ikke bare blokere med det samme i stedet for at blive arrig over at der fortsats ringes.

Ganske enkelt fordi jeg ikke normalt er den type der gør den slags og tror altid på det bedste i de mennesker der er omkring mig og forventer vel at vedkommende forstod min mail om ikke at ringe mere…..hvilket så ikke skete og nu sidder jeg for 3 gang og er en smule irriteret over manglende respekt fra vedkommende…….Men måske jeg her havde forventet mig noget der ikke fandtes i hans væremåde….evnen til at respektere andres valg.

Ja ja…..heldigvis er der andre ting der viser sig fra den positive side og jeg ved jeg er på rette vej og også at vejen bliver en smule bumbet undervejs. Men hvis jeg er vedholdende så kommer jeg ud på den anden side som både en gladere og bedre “jeg” og så vil de her små ting være ligegyldige.

Remember that the person who broke you, will not be the one to fix you!