Tags

, , , , , ,

Elsker udfordringer og en så lille ting som hæklet snefnug til at hænge på juletræet skal lige have et extra fif…..som slet ikke var at finde i opskriften eller i den video hvor jeg fandt dem.

Først går jeg fra at hækle i en alm størrelse og helt ned på en hæklenål nr 1.25 og ja den er micro og man kan knapt finde krogen og så er garnet tilsvarende tyndt også og jeg ender med noget der kræver man er extra opmærksom, men samtidig et meget finere resultat end hvad jeg har set disse lavet i. Nu skal jeg på ingen måde forklejne de ting jeg finder på nettet da alt har sin egen charme…..jeg er nok bare sådan at hvis ting skal bruges, ja så skal der være lidt mere til end bare noget der er nemt at gå til.

Her kan man se str på hæklenålen og snefnuggen…..lighteren giver et ret godt billede af størrelsen.

Hæklet snefnug - Crochet snowflakes

Hæklet snefnug – Crochet snowflakes

Jeg kunne have nøjes med bare at hækle snefnuggen og så var det dét og de er ganske søde bare sådan. Men næ nej der skulle lige det extra til for at gøre dem lidt mere unikke og jeg endte med at sy bitte små perler på spidserne og ja det er et møjsommeligt arbejde, men på den anden side…..det er arbejdet værd. Nu mangler jeg bare at gøre set samme med 9 mere af hver slags i denne omgang. Disse skal med til jul og pyntes på det juletræ vi skal danse om juleaften. Senere skal der laves en del flere til datteren og svigersønnen som fremover vil holde juleaften pga af barn/børn. Om der skal perler på er helt op til datteren…..men kender jeg hende ret så skal der.

Hæklet snefnug - Crochet snowflakes

Hæklet snefnug – Crochet snowflakes

Hæklet snefnug - Crochet snowflakes

Hæklet snefnug – Crochet snowflakes

Hæklet snefnug - Crochet snowflakes

Hæklet snefnug – Crochet snowflakes

Hæklet snefnug - Crochet snowflakes

Hæklet snefnug – Crochet snowflakes

Hæklet snefnug - Crochet snowflakes

Hæklet snefnug – Crochet snowflakes

Mønsterne er fundet på nettet og som videoer på youtube og det er bare at google crochet snowflake eller søge på ordet på youtube og der dukker en masse op og så kan man jo vælge den man bedst kan lide og der er rigtig mange…..så det er bare at komme i gang 🙂