Tags

, , , , ,

Ja når nu man går i gang i køkkenet kan man jo lige så godt være effektiv og selv om det betød at jeg lavede flere portioner så er der nu lavet 1 kg brændte mandler. Og jeg er sikker på der sidder nogen der ude nu og venter på et velfortjent glas.

Hjemmelavet brændte mandler.

Hjemmelavet brændte mandler.

Opskriften finder du her.

Nu kan jeg mærke forkølelsen er på vej væk og jeg har ikke ondt i halsen mere. Så her hjalp både Ballantin’s Brasil Whisky og Gammel Dansk med lakrids og chili….eller det har jeg valgt at tro på det gjorde 🙂 Nu hoster jeg bare og det ved jeg jo pga de skide dårlige lunger og det har været svært med luften de sidste dage fordi jeg nu er snottet som bare pokker, men det forsvinder jo også med tiden og bare det at jeg igen har energi er dejligt.

Tiden hvor jeg ikke er i køkkenet bruger jeg på at hækle snefnug i stakkevis og der er nu en vis mængde som jeg hæfter ender på og så vil jeg i morgen montere dem med små hvide perler og vise dem her. Har tænkt de skulle med til jul og pynte det træ vi skal hygge om jule aften.

Losing someone who doesn’t respect or appreciate you, is actually a gain not a loss !