Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kors i skuret hvor er jeg træt af ikke at kunne sove. PT har jeg ikke fået en ordentlig nattesøvn i over en uge og efterhånden er jeg ved at være så sløv at jeg falder sammen. Nu skulle man jo så tro det betød jeg ville kunne sove….men næ nej ikke en lang nattesøvn som trods alt er det bedste.

I går indrømmer jeg at jeg gik tidligt i seng pga halsen, snot og feber, men jeg sov nogle få timer af gangen og var oppe i nogle og sådan gik hele natten og jeg var bestemt ikke udhvilet i morges og en spand stærk kaffe hjalp ikke på sagen. Nussede lidt rundt i formiddag, men endte med at lægge mig ved middagstid og fik et par timer og det hjalp en smule. Dog ved jeg at dette ikke er et smart træk hvis jeg gerne vil have en hel nattesøvn. Men når øjnene ikke kan holde sig åbne….hvad gør man så?

Men med en smule mere krudt i kroppen dog uden at skulle prale af det…..da jeg stadigvæk har en hals så ru som sandpapir, en næse der løber langrend og en indre kakkelovn der køre på fuld skrue…..så fik jeg da pakket nogle af årets julegaver ind og de ser nu ganske fine ud i al deres pragt af glimmer og glitter og skal nok lyse op under juletræet. Og synes faktisk det søde lyseblå/hvide bånd med hjerter på ser ganske fint ud som en kontrast til glitter og glimmer papir og bånd.

Juleindpakning 2015

Juleindpakning 2015

Juleindpakning 2015

Juleindpakning 2015

Da jeg ikke har det store overskud af energi, men gerne ville have et eller andet med levende lys i som var julet og jeg opgave min tanke om et eller andet med en oasis, ja så endte der en stak kogler med glimmer på et fad sammen med 3 røde lys og enkelte matte og blanke glaskugler og som dem der kender mig vil sige…..det er jo som du gerne vil have det….enkelt men trods alt hyggeligt.

Juledekoration 2015

Juledekoration 2015

Min kusine og jeg var i Tyskland i tirsdags og handlede ind og her kommer et andet indlæg omkring det, men da jeg i dag mente min hals ville have godt af noget stærkt gik jeg ombord i en flaske whisky som jeg havde købt med hjem. En ny fra Ballantine’s som hedder Brasil og som har en note af vanilla og delvis lagret på tørret limeskaller og det er en lækker whisky må jeg sige. Dog kunne jeg ikke drikke den ren som det ses på billede, men kom en lille smule Pepsi Max i og så var den perfekt og super lækker og helt sikkert en jeg vil købe igen. Og selv med cola er den god for min hals…..eller det vælger jeg at tro på 😀

Ballantine's Brasil Wisky

Ballantine’s Brasil Wisky

Nu vil jeg trække mig tilbage og måske et super varmt bad ville være godt for forkølelsen og skulle jeg føle det virker….så snupper jeg måske en lille en mere inden jeg finder min seng og håber på en bedre nattesøvn og endnu bedre at snotten og den ru hals er på retur når jeg står op igen.

Fortsat god søndag der ude.