Tags

, , , , ,

Fuck ikke en gang til og denne gang virker det endnu værre end sidste gang. Halsen er ru, øm og jeg har svært ved at synke. Så ingen tvivl om at en halsbetændelse er undervejs igen. Og det er jo ikke meget mere end 14 dage siden jeg sidst havde en tur.

Ok måske jeg ikke fik helt bugt med den sidste gang siden den er her igen eller er det bare mit immunforsvar der er lig nul denne vinter……ikke til helt at vide og det gør jo heller ingen forskel.

Nu har jeg plejet halsen med kamille tea og en ordentlig Gammel Dansk med lakrids og chili og så hedder det vist bare dynen og sove til den er helt væk.

Tænker lidt om det er mig der har smittet mit barnebarn sidst jeg havde en omgang, for da de var her forleden snottede han en lille smule og også havde let feber sidst på dagen og rigtig stille og træt og det kan jo meget vel være sådan og så fordi jeg ikke har verdens bedste immunforsvar ja så tager jeg imod igen nu han har en omgang…..tror vist bare vi skal holde os fra hinanden indtil vi begge er helt friske igen. Også så vi ikke ender med at ligge til jul begge to og er syge….se det ville jo være træls.

Nå men nu skal der tænkes i suppe med masser af chili og puttes under dynen.

Go’ weekend der ude.