Tags

, , , ,

Gad vide om jeg nogen sinde finder julegnisten igen. I rigtig mange år er jeg gået helt i sort når vi nærmer os og fra midt november og til efter jul er jeg som en omvandrende zombie der ikke kan finde hvile.

Jeg håber det næste år kan hjælpe lidt at mit barnebarn er så gammel at han render rundt og for første gang skal udforske alt hvad der høre sig til i julen, men for i år har jeg gjort hvad mine krampetrækninger formår, i forhold til at få hjemmet til at se bare lidt julet ud.

Der bliver dog lavet en eller anden form for decoration med lys i, men som så ofte før blir det sikkert noget der ikke ligner alt andet og jeg er stadigvæk lidt i tænkeboks. Dog køre jeg for andet år i træk i rødt, hvidt og sølv…..underligt nok.

Der er dog købt en jule sok til barnebarnet og der er også købt lidt gaver til den og der bliver jo købt flere….forkæles skal han jo. Og jeg faldt over denne sok da jeg jo ved med tiden får han ønsker og så kunne det jo være sjovt om han kunne lægge en lille hilsen i lommen i håb om julemanden opfyldte ønsket.

Julesok 2015

Julesok 2015

Der skal dog trylles lidt i køkkenet fordi det er jul. Har allerede fået bestilling på mine brændte mandler som er vældige populære blandt alle der har fået af dem og dem nyder jeg at lave og give væk af samt servere for dem der kommer forbi. Og nu vi skal til Tyskland tirsdag kan der jo handles billige mandler ind til netop dette formål. Husker ikke om jeg har haft dem her på bloggen….men gå igennem opskrifterne og se og ellers laver jeg et om dem på et tidspunkt. Har dog et billede af dem fra sidste år som jeg kan vise her.

Mine hjemmelavet brændte mandler.

Mine hjemmelavet brændte mandler.

Vil slutte med at ønske alle en god første søndag i advent.

Reklamer