Tags

, , , , ,

Nu havde jeg ellers fundet sne skovlen frem og så fik vi ingen sne hernede….øv og atter øv. Jeg elsker sne, men ved godt at skulle jeg ud i det hverdag så tænkte jeg nok anderledes. Men nu kan jeg da nyde hvis man kan kalde det for det….regnene. Og nej jeg kan ikke lide regn.

Men hvad pokker…..disse dage hedder den bare på langs indendørs, så meget det er muligt. Halsbetændelse og en anelse feber er hvad kroppen slås med lige nu og det er om end mere surt end regn. Men i en stille stund som nu sidder jeg her og overvejer at finde min seng og kl er kun 20 alt imen jeg hælder en skoldhed eggnog ned som er tilsat en masse whiskey da det var hvad jeg havde i huset og jeg er sikker på min krop har godt af den og om ikke andet så sover jeg sikkert godt af det 🙂 Og den skulle gerne forsvinde hurtigst muligt da min kusine kommer ned i næste uge, men det plejer heller ikke at blive så slemt….så godt med indendørs varme og hygge under et tæppe burde få den på vej ud af kroppen igen 🙂

Men mad skulle der jo til, ikke fordi sulten er vild stor men jeg ved jo også godt at hvis jeg ikke spiser et ordentligt måltid så ender jeg med at gå og små nasse i underlige og til tider ikke sunde ting (som om her er noget usundt i huset) Nå men ting jeg ikke burde spise i stedet for et måltid. Og så er det jo dejligt at have lidt i fryseren der kan varmes og tryllet om til et eller andet og min grønsagsgryde/gullash/ragout (se opskrift her grønsagsragout) eller hvad det nu hedder røg i gryden med et skvæt madlavningsfløde og blev varmet op og dertil fik jeg en godt varm og næsten sprød tortilla wrap skåret i bidder sammen med lidt hjemmelavet guacamole, lidt hot salsa og creme fraiche og hallo det smagte jo ganske glimrende.

Selv avocadoen havde været i fryseren. Jeg læste en dag at hvis man mosede dem med lidt citron eller lime og frøs dem ville de være ok til brug ved optøning og da jeg på et tidspunkt skulle noget og havde nogle liggende gjorde jeg forsøget og jeg kan kun sige det virkede ganske fint. Dog forsvandt lidt af den grønne farve, men smagen var helt som hvis den var frisk og det er jo rart at vide til en anden gang der er nogen i overskud.

En rest blev til en lækker middag.

En rest blev til en lækker middag.

Ikke meget mere her fra i dag…..min seng kalder og det er tid til at pleje halsen.