Tags

, , , ,

Jeg er ragende ligeglad med om man ikke finder det ok at smide et sådan indlæg ud på nettet som jeg gør nu…..men jeg er fandme sur og finder det den mest usle service en butik kan udvise og det skal ud uanset hvad.

Havde en stamtavle der skulle laves en kopi af og ender hos  http://www.anitasfotoshop.dk  og forhøre mig om de kan lave en kopi af den da den er så stor at den ikke kan gå i en alm scanner = 102 x 43 cm og der var på ingen måde nogen tvivl i butikken at dette kunne sagtens lade sig gøre og jeg er super glad da jeg jo gerne vil have en kopi og ved at andre i familien vil det samme senere.

Efter en uges tid henter jeg den og ser den bar flygtigt i butikken og er godtroende nok til at formode den er ok og betaler de 650 kr det koster at få den lavet og her kan vi vist godt blive enig om det er en god pris. Efter nogle dage tager jeg den ud for at passe den til og vil have den i ramme, for at opdage at teksten er helt utydelig og man kan ikke læse hvad der står og det er ikke ok og jeg pakker den sammen og køre op med den.

Og ingen problem i det da de jo sagtens kan se det jo på ingen måde er en ok kopi og at den er utydelig og de lover at lave en ny og se om ikke det så kan lykkes…..som de jo sagde første gang det sagtens kunne. Jeg forventer nu at der kommer en klar og tydelig kopi ud af andet forsøg.

Bliver ringet op forleden at den nu var klar og jeg kunne komme og kikke på den og det gør jeg så for kun at konstatere at den stadigvæk ikke er tydelig i skriften og bestemt ikke værd at give penge for og slet ikke 650 kr og uanset hvad så skal den kopi jeg vil have være klar og tydelig uanset prisen og jeg siger jeg ikke er tilfreds med resultatet hvilket vedkommende for så vidt godt kan forstå og jeg siger jeg vil ikke betale 650 kr for noget der ikke er ok……se nu kommer det sørgelige og helt hen i skoven.

De vil kun give mig halvdelen tilbage……et siger han jeg har ikke kvitteringen på det ud over et print fra kontoudskrift fra banken hvor deres navn tydeligt står og hvad jeg har betalt og det andet er at JEG skal bøde og betale for deres forsøg for at lave en kopi til mig.

Det er fandme ikke iorden at de siger de kan lave en kopi og det ender med de ikke kan og så skal jeg betale for deres forsøg…..jeg ved jo som det fleste af os ved at fordi de her skal affotografere den så vil den blive kørt ind i deres computer system og der vil de ved forstørrelse kunne see at skriften ikke er skarp allerede før de udskriver/printer selve stamtavlen ud på fotopapir.

Sagde til dem det ikke var ok på nogen måde og at jeg ikke var tilfreds med kun at få halvdelen af mine penge retur og nu ryger den ud her på nettet og så vil jeg undersøge hvordan tingene hænger sammen og om det kan være rigtigt at jeg skal betale for deres forsøg. Ja han gav mig den sidste kopi med hjem…..om end jeg sagde til ham den kunne jeg ikke bruge til noget…..men de skulle seriøst heller ikke have den der oppe.

ALDRIG MERE HANDLER JEG HOS ANITA’S FOTOSHOP NYKØBING FALSTER