Tags

, , , , , , , ,

Nøj skal da lige love for der er trafik på bloggen i denne tid og i dag har der været ikke mindre en 56 besøg og det fortæller mig at hvis ikke andet så trækker mine vegetar indlæg en del læser til og det er jo super fedt og håber da også de kære læser ved lejlighed kaster gode råd af sig som jeg hjertens gerne tager imod……da jeg jo er en ren grønskolning inden for vegetarkost.

Ikke nogen gå tur i dag…..regn og atter regn satte en stopper for det og nu overvejer jeg seriøst at købe en regnfrakke så vejret ikke kan hindre mig i mine ture. På den anden side fik jeg næsten strikket en trøje færdig til Lillemanden og det er jo også en skøn ting.

Går ellers med nogle kedelige tanker PT da min kære gode og bedste ven i København fik et par små blodpropper for en lille månedstid siden og det er ikke rart at vide, især ikke fordi jeg jo ved han ikke passer godt nok på sig selv. Desværre kan jeg ikke gøre meget andet end at sidde her nede og være ved telefonen når han har brug for mig og så håbe han forstår alvoren i at hana er nød til at lægge sit liv om. 

Men nok er der triste ting i en liv…..men der er jo også glædelige og om godt en uge tager vi til Hirtshals i 4 dage og skal have familiesammenkomst ligesom vi havde det sidste år i Hundested. I år er det dog noget særligt da det er det sted vi kommer fra og en stor del af familien er født der oppe og fredag aften skal vi spise på et sted der hedder Restaurant Lilleheden, dette hus ejede min Farmor for mange år siden og derefter min Onkel og jeg er født i huset så for mig er det jo noget særligt og jeg glæder mig til at se det nu og få en hyggelig aften. Vi (de unge, lillemanden og jeg) har booket en hytte på Tornby campingplads da vi gerne ville have et sted hvor der var et lille køkken og opholdsrum samt bad/toilet og det er trods alt lettere at bo sådan et sted med en lille end på et hotel værelse i 4 dage. Det bliver en lang tur der op da det jo næsten er i den anden ende af landet for os…..men vi må holde nogle pauser undervejs så der kan ammes og strækkes ben. Og det mest glædelige er at min kusine kommer hjem fra Canada igen…..det var eller lige ved at glippe, men lykkes for hende og det er skønt for vi ser hende jo ikke særligt meget.

Det blev ikke til de store kulinariske oplevelser i køkkenet i dag…..havde en off dag og nøjes med nogle kartofler, pastinakker og gulerødder i ovnen og fik dem sammen med en hjemmerørt dressing på creme fraiche.

Se dette var bare en lille update….skal nok komme med mere mad og inspiration 🙂