Tags

, , , , , , , , , , , ,

Æv nu føler man seriøst efteråret og kulden har sat ind og inden længe er man vist nød til at have varme på hele tiden…..ikke noget jeg er vild med. Nå men uanset hvad så har denne årstid jo også en vis charme og på solskinsdage er det jo skønt at komme ud og nyde årstidens flotte farver og bagefter sidde inde og nyde varmen med et eller andet lækkert.

Dagen i går gik med besøg af datteren og mit skønne barnebarn og for første gang var jeg ude og trille med barnevognen og hvilken skøn følelse det var. Da vi var hjemme igen og han var skiftet og madet sad vi og hyggede og det er så skønt han nu er lidt mere vågen og nu kikker på en og hvor er han bare skøn. Den unge mand valgte dog at falde i søvn i mormor’s arme og sov der i en times tid inden farmand hentede dem begge to. Skønt eftermiddag…. 🙂 Og tænk……han er 4 uger i dag og trives så fint og vokser som han skal…..dejligt 🙂

Aftensmaden i går skulle være nem da jeg fik besøg igen i aftes og med både hvidkål, grønkål, gulerødder, persillerod, røde linser og en god grønsagsboullion fik jeg fremtryllet hvad man vist kan kalde en vitamin bombe af grønsags suppe og jeg smagte den til med Genuine Tamari og Chipotle samt et lille drys sesamfrø og nød hver en mundfuld. 

Grønsagssuppe.

Grønsagssuppe.

Grønsagssuppe.

Grønsagssuppe.

Grønsagssuppe.

Grønsagssuppe.

I dag vil jeg tro jeg laver en fritte af en art og så kommer jeg den i en grov pitabolle….men lad os nu se jeg kan nå at ændre mening det ved jeg. Men det vil man som læser kunne se senere eller i morgen når jeg igen poster hvad menuen står på og lad mig igen sige….at blive vegetar er det bedste valg jeg til dato har gjort inden for mad.