Tags

, , , , , , , , , , , ,

Jo det er det jo…..men er ikke sikker på mine omgivelser synes om at jeg æder så meget af det i øjeblikket. Tror ikke der har været en dag i de nu 6 dage jeg har spist vegetarkost hvor der ikke har været rå hvidløg indblandet og jeg elsker det, om end ikke så meget smagen bagefter 😀

I dag stod den på stegte ris……en rest fra i går der blev piftet op med springløg, gul chili, finthakket rød peberfrugt og en håndfuld frisk grønkål og dertil fik jeg en kartoffel/gulerods fritte med chili, fint hakket rødløg og purløg samt en portion hjemmelavet tzatziki og igen et lækkert måltid. Dog vil jeg næste gang jeg laver fritte med kartofler og gulerødder komme æg og lidt mel i som ved de andre jeg har lavet…..jeg tænkte dog i dag da det virkede som en ok fast masse at det ville gå an og de hang da også fint nok sammen, men manglede alligevel lige et eller andet. Men sådan lære man jo noget nyt hver gang man afprøver en ny ide.

 

Kartoffel/gulerods fritte med stegte ris og taziki

Kartoffel/gulerods fritte med stegte ris og tzatziki.

Kartoffel/gulerods fritte med stegte ris og taziki

Kartoffel/gulerods fritte med stegte ris og tzatziki.

Nå var ved lægen i dag og skulle have min årlige influenza vaccine og han havde dog tænkt over de ting vi talte om sidst og da blodprøverne jo ikke viste noget tog han nye i dag og vil denne gang tjekke for andre ting samt B12 vitamin og var der ikke noget i vejen så ville han sende mig vider til Neurologen og det var fint nok med mig. Jeg vil seriøst gerne slippe for alle de kramper jeg har og så må jeg tage de andre problemer bagefter eller se om mine nye kostvaner råder bod på dem.

Igen i dag på trods af et frygteligt blæsevejr har jeg været ude og gå….første gang i formiddags da jeg jo skulle til lægen og så igen efter aftensmaden og jeg håber jeg kan fortsætte med de gå ture efter maden….tror de er rigtig gode for kroppen og i det hele taget rigtig godt jeg tager mig sammen og kommer mere ud.

Og så er roe kampagnen started her nede og fy for satan….jeg lære aldrig at leve med stanken når sukkerroerne bliver behandlet på sukkerfabrikken….det lugter fælt og i dag valgte vinden at gå ind over byen så her stinker. Heldigvis blæser det oftest en anden vej så vi ikke lugter det så meget…..jeg er dog ret udsat da jeg jo kan kikke lige over på den……godt nok et stykke væk men dog tæt på.

Jeg er ikke særlig vild med denne tid på året…for jeg ved ikke om det er nok med en alm jakke eller det er på tide med vinterjakken…..det virker jo koldt i dag og så alligevel fryser man ikke rigtig når man så kommer ud og gå og dog ved jeg det kan være farligt og må nok bare finde dem varme jakke frem og om ikke andet tage den på når det blæser. Det er lidt en skam…..hader alt det tøj 🙂

I morgen tror jeg at det skal stå på suppe af en slags og gerne med linser da jeg gerne vil prøve at bruge dem og hvis det stadigvæk blæser er det jo oplagt. Så nu vil jeg se om jeg har en opskrift på dette og ellers må jeg jo søge efter en vel viden at jeg ender med 25 kopier af en helt masse andet undervejs som jeg absolut skal prøve……for nøj der er mange lækre vegetar retter der ude 🙂