Tags

, , , ,

Mon ikke jeg snart skal stoppe med at printe opskrifter ud……om ikke andet for så indtil jeg har fået sat alle dem jeg nu har i et  ringbind opdelt efter hvad de nu høre under. Mappen og sider til at dele det hel ind i er indkøbt og venter bare på jeg tager mig sammen. Så mon ikke jeg skal afsætte søndag til dette lille job. Vil også gøre det meget lettere for mig at overskue.

Med lidt kikken her og der kom jeg i dag frem til at lave hvad jeg vil kalde kartoffel fritter. Havde set flere opskrifter hvor man brugte en rest kartoffelmos og så kom div ting i og tænkte det sikkert ville være yderst lækkert. Nu havde jeg jo ikke en rest kartoffelmos så jeg kogte 6 små kartofler og da de var møre mosede jeg dem bare til mos og lod dem køle af. Kom intet i da jeg ikke ville fylde dem med hverken smør eller mælk.

Da jeg så ville lave dem kom jeg frem til at en god gang forårsløg, frisk jalapenos, lidt revet mozarella, et æg, salt, peber og en lille smule mel måtte kunne udgøre det som en base for disse fritter og jeg fik banket det sammen og stegte dem i en smule koldpresset rapsolie.

Ud af portionen fik jeg fem og da jeg kun spiste de 2 i dag, ja så er der til i morgen hvis det er og ellers er jeg sikker på de kan fryses og varmes i oven en anden dag. Og hold nu op de smagte godt…..MUMS ikke sidste gang de bliver lavet. Jeg rørte lidt creme fraiche op med lidt citron, hvidløg og fintklippet purløg som jeg fik sammen med dem og så en tomat skåret op i små tern sammen med rød peber. Super lækkert og jeg får ligefrem lyst til at sætte en portion til livs igen……men det må vente til i morgen.

Frokosten i dag bestod af røreæg lavet af et æg hvortil jeg fik tomat, purløg og lidt røget laks til og dette var også super lækkert og noget jeg altid har været glad for. 

I morgen må vi så se hvad jeg finder på…..et er sikkert, der er nok af ideer at tage af. 

Skal være barnepige i morgen formiddag for Barnebarnet og jeg glæder mig. Det er nok ikke meget mere end en times tid da det er fordi de unge skal i kirke til en barnedåb og ikke synes han skal med der op og det forstår jeg nu godt og jeg vil jo gerne passe ham og det er så hyggeligt når man får lov til at være selv med ham og tænk han er 3 uger gammel nu….hold nu op hvor tiden dog går stærkt.