Tags

, , , , ,

Nu er jeg jo ikke den der begynder at jule før det er nødvendigt, for jeg bliver frygteligt træt af det vist den vare for længe. Men når det er sagt så elsker jeg at nørkle med juleting og det er jo ikke for tidligt at begynde på det….vel 🙂

Alt er stadigvæk i det små og ingen store armbevægelser overhoved, men da jeg havde en masse rigtigt tyndt hæklegarn i overskud så måtte det jo bruges på et eller andet og tanken faldt på hæklet snefnug og tanken havde dårlig sat sig før jeg drønede ind på youtube for at finde videoer samt googlede jeg div opskrifter. Og på YT fandt jeg et par stykker jeg fandt ganske søde samt en jeg googlede mig frem til bagefter og jeg tror jeg holder mig til de tre for dem jeg har set der er mere spinkle i det skal stives før de holder facon og seriøst det gider jeg ikke rode med 🙂

Hæklet snefnug - Julen 2015

Hæklet snefnug – Julen 2015

Når man spdan sidder og leder efter ting på YT så falder man jo også over en masse andet og ofte bliver jeg ført et helt andet sted hen…..denne gang fangede jeg dog en video på nogle spiraler som jeg ikke synes om på videoen da garnet var alt for tykt og finishingen var ærlig talt ikke noget at skrive hjem om, men heldigvis fejler min fantasi ikke noget og jeg tænkte at de ville se søde ud i det tynde garn pyntet med perler og så kunne de udgøre det for istapper når man hænger dem på grene eller et træ og resultatet er jeg ganske tilfreds med. Det skal dog lige siges at billedet viser kun en prøve da jeg skal finde nogen rigtig hvide perler samt have nogle små glasperler som skal afslutte snoren på en måde….skal nok vise dette resultat også senere 🙂

Hæklet istap - Julen 2015

Hæklet istap – Julen 2015

De vil trække sig lidt mere når de hænger og jeg vil tro de vil sidde og sno rundt ind imellem og det kommer sikkert til at se ganske hyggeligt ud. Længden er vel som en pegefinger på en alm kvindehånd…..men længden bestemmer man jo selv da metoden ikke behøver noget antal masker for at lykkes….ud over at jo flere masker jo mere snor den sig. Her er brugt 52 masker på hæklenål nr 1.25 og samme str nål er brugt til stjernerne.

Igen i år vil jeg nok lave nogle hjerter også….dog i en anden str end dem jeg har lavet før, da de gerne skulle passe til disse juleting her og lige nu leder jeg efter en opskrift på nogen der er lidt ud over det sædvanlige og som evt kan pyntes med perler også. Men nu ser vi hvad jeg kommer op med og jeg skal nok poste det der bliver lavet.