Tags

, , , , , , , ,

Hold nu op den unge mand tog fusen på os og besluttede sig at komme 14 dage før tid. Ja ja nu ved vi jo alle godt at det jo altid lyder +/- 14 dage……men havde dog troede han ville vente lidt.

Datteren havde dog været hos jordemoder om onsdagen og hun sagde at han havde lagt sig fast og at min datter ikke nødvendigvis skulle forvente at hende mave sank længere ned. At han så torsdag mener nu kan det er være nok og nu vil jeg ud i verden….det havde vi ikke lige set komme. Dagen var gået med slimproppen gået og vandet dryppede…..men igen ved vi jo det kan være falsk alarm. Men de valgte sidst på eftermiddagen at tage på fødegangen og da kl var 18.19 var han født. Så alt i alt tog det vel ca 8 timer fra datteren følte det første skridt i fødslen og til han kom og det var kun den sidste lille times tid der var selve fødslen. Dette glæder mig da hun så havde samme lette fødsel som jeg og er ikke blevet bange for at skulle igennem det en gang til. Hun fik dog den besked at næste gang skulle hun komme ud med det samme hun mærkede noget, da sandsynligheden for at det ville gå endnu stærkere næste gang var stor og hun ville måske ikke nå der ud hvis hun ventede. Nå men den tid dens sorg eller glæde som det jo er.

Lillemanden som han stadigvæk hedder….de kommer vel på et navn en af dagene 🙂 Kom jo så til verden kl 18.19 d. 10 september 2015. Vejede 2500 gr og måler 49 cm…..så han er en lille fis men sund og rask og alt er som det skal være og mere perfekt kan det jo ikke være og alle er glade. Han er super skøn og noget så yndig og han virker utrolig mild og rolig og i går da jeg besøgte dem sov han det meste af tiden og gad egentlig ikke kikke på nogen af os. Men det kommer da heldigvis på et tidspunkt 🙂

Og alle vi besteforælder var forbi i går og se det lille vidunder og vi er ikke til at skyde igennem og de unge ser ud til at tage det ganske roligt og fint og virker ikke som om de er slået ud over at han kom lidt for tidligt. De ville så tage hjem i dag når de havde sikret sig han spiste godt…hvilket jo især da han er kommet lidt før er vigtigt og de glædede sig til det, for som de sier så kan de tage det stille og roligt i deres egne omgivelser og finde en god rytme. Samt sove i deres egne senge…..man sover bare ikke godt på et sygehus samt er det jævnt kedeligt at være der ude i længden.

Nu begynder så et nyt kapitel i vores liv……de unge’s som forælder og os ældre som bedsteforælder og vi glæder os allesammen til at følge første skud på en ny stamme i slægten 🙂

Og jeg er en super stolt og lykkelig…….

MORMOR !