Tags

, ,

Jeg er helt forgabt i min klatrerose som lige nu står i fuld blomst og den er en fryd for øjet. Jeg burde nok have taget et nyt billede i dag hvor der er mange flere udsprunget blomster, men mon ikke man kan fornemme det trods alt. Den har den skønneste abrikosfarve og så er duften himmelsk og en skam man ikke kan sætte duft på her 🙂 Men hold nu op den vokser og vokser……meget mere end jeg lige havde forventet, men det må man jo ikke klage over. Men kommer jo nok til at klippe den lidt ned når jeg får et ordentligt stativ den kan vokse op af…..nogen den behøver da det ikke fungere med det snorværk jeg har om den lige nu.

Men ellers må jeg sige at nok vokser tingene ude i haven, men pga vejret er det bare ikke særligt spændende og man har jo så få dage man kan være der ude og det er jeg en smule ked af, da jeg jo aller helst ville være der ude hele tiden i løbet af sommeren. Men krydser finger for sommeren snart sætter ind og så måske vil vare længere hen i efteråret så vi kan få glæde af udelivet.

Om en uge tager vi jo til London og må indrømme jeg trænger til at komme væk hjemmefra. Netop fordi jeg føler mig så afhængig af at kunne være ude og samle energi  og jo ikke rigtig har mulighed for det pga vejret, ja så køre jeg en smule surt i hverdagen og synes det hele er træls. Heldigvis kan man sige så har jeg næsten fået hæklet dåbskjolen færdig og det er jo ikke det værste og den bliver super flot og her kommer billeder når den er færdig.

Dette var bare et lille pip her fra….håber alle trods alt nyder de sommer dage der er og som jeg krydser finger for vejret vender så vi får rigtig sommer 🙂