Tags

, , , , ,

Tirsdag i denne uge var en helt speciel dag…..dagen hvor datteren skulle op og forsvare sin hovedopgave. Og selvfølgelig bestod hun med glans og kan nu kalde sig Finans Økonom. Jeg er bare så stol af hende, hun har knoklet for at få denne uddannelse og det har ikke altid været let da hun har så alvorlig eksamens angst, men hun klare det og som mor kan man bare ikke få armene ned når ens barn står med en så flot uddannelse og nu skal ud i den store verden og føle hvad et rigtigt arbejdsliv er. Nu kan man så sige det vare jo så lidt da hun jo skal på barsel lige om lidt, men nu er jeg tryg og ved hun nok skal blive til noget og ikke ryger på den statistik af unge der aldrig får sig en uddannelse.

I dag har vi nydt dagen sammen med et lægebesøg som jo skal til nogle gange undervejs og jeg fik hørt hans hjertelyd og det en stor ting at stå som mormor og høre det og det var til stor glæde. Bagefter hyggede vi med lidt shopping her og der og endte hjemme hvor vi fik frokost alt imens jeg bagte franskbrød…..et brød jeg vil komme ind på her en anden dag da det bare er helt fantastisk og meget bedre end alle andre alm franskbrød jeg har bagt. Og da det er ved at blive en ugentlig begivenhed ved jeg det er en der holder og skal deles. Dette fik vi så af senere lunt…..mums siger jeg bare.

Da vejret har været skønt hernede i eftermiddags endte vi med at spise ude og der er nu noget særligt over maden når man nyder den i haven. Vi tog så i biografen bagefter og så Jurassic World……jeg elsker dinosauruser og da jeg har alle de 3 første måtte jeg jo se denne også og jeg blev ikke skuffet og det gjorde datteren heller ikke.

Så det var aalt i alt været en dejlig uge her og i morgen skal jeg ud og høste af mine kartofler, for vi kikkede til dem i dag og der er rigtig mange i potterne så jeg skal da love for de var alle pengene værd og jeg glæder mig til at smage dem.

Dette var kun et lille kort indlæg…..der kommer et med lidt fra haven en af dagene og klart en fortælling om havens kartofler 🙂