Tags

, ,

Endelig sprang de første tulipaner ud i haven og man kan jo blive overrasket over farven, især fordi det ikke var den jeg købte. Men hvad pokker…..uanset kulør så nyder jeg dem alle hver og en. Nu venter jeg bare på de 3 andre slags springer ud så jeg kan se deres farve og om de er som jeg købte dem.

Mine kartofler er også kommet op og det er jeg super glad for og nu ved jeg at jeg kan høste egne kartofler om ca 6 uger. De fik i dag et lag jord ovenpå for at sikre mig de ikke kommer op over jorden og bliver grønne, der er jo ikke lige frem noget ved at dyrke kartofler man ikke kan spise fordi man ikke er obs på det. Og jeg må sige det virker som nogle super potter til det og nu håber jeg så også det er lige så let at tage få ud af gangen når de er klar til at kunne høstes.

Kartofler 2015

Kartofler 2015

Og ellers nyder jeg haven og solen og hold nu op jeg har fået en super flot kulør og jeg elsker det 🙂 Man skulle ligefrem tro jeg havde været syd på i 14 dage og ligget brak i solen. Men heldigvis tager jeg let imod og da jeg sidder/ligger ud hver gang det er vejr til det ja så bliver jeg jo brun.

 

 

Reklamer