Tags

En lille update på hvordan det går med min 30 days Plank Challenge.

I dag er det dag nr 7. I går var det hviledag og det er jo hvad det er og jeg må tro på der er en dybere grund for de dage hvor man springer over. Jeg havde dog rigtig meget lyst til at tage x antal sekunder, men tog mig i det og lod være.

I dag hed den 45 sekunder og som de andre dage har jeg klaret det ganske fint, dog nu med mere tid skal jeg tænke noget mere over at holde den rette linje og ikke gøre noget forkert så jeg ender med en skade. Men er forbavset over at jeg klare det så fint og er sku en smule stolt af mig selv.

Dag 8 i morgen hedder så også 45 sekunder og er der ellers 3 dage på 1 minut inden jeg ender på 1.5 min dagen før jeg igen skal holde en pause på en dag.

Jeg er ganske fortrøstningsfuld og ved jeg skal nok klare det. Havde jeg en anden holdning ja så ville jeg jo fejle og det hele endte i fiasko og det skal det ikke.

Er du ikke hoppet på den endnu……så se at komme i gang. At få strammet nogle muskler op har vi vel alle brug for og ellers er det jo bare en sjov ting at udfordre sig selv og se hvor meget man kan klare 🙂 Følg linket længere oppe og du kommer til min side hvor det hele står omkring 30 days Plank Challenge.