Tags

,

30 dage hvor man i x-antal sekunder laver planke øvelser. Hvordan kom jeg så lige på den ide ? Det gjorde jeg så heller ikke og husker faktisk slet ikke hvordan jeg lige faldt over den i går da jeg surfede efter et eller andet, men pludselig var den der og fangede mit blik og jeg måtte se nærmere på den. Når man lige ser på skemaet over hvordan det gøres så sidder man og tænker….ja ja hvor svært kan det så lige være, men prøv engang og du vil som jeg aldrig mere sige sådan,  for hold nu kæft det er svært og det bliver en udfordring af den hårde slags, men jeg kan og vil gennemføre og at jeg så måske ikke kan komme op på de 5 min efter 30 dage vil bare betyde at jeg fortætter til jeg kan 🙂

Pictures and text borrowed from the internet and are not mine. I just made the collage.

Pictures and text borrowed from the internet and are not mine. I just made the collage.

Jeg klarede de 20 sekunder i går og også i dag, men mine arme rystede til sidst i dag og jeg ved i morgen bliver den endnu svære, men det er fedt når man rejser sig og har gjort det og en sejr man kan bruge til noget. Jeg vedhæfter en video hvor man kan se hvordan man skal gøre, for hvis man laver noget forkert kan man komme galt afsted og det var jo ikke meningen.

I går syntes jeg ikke at jeg kunne mærke noget i musklerne, men i dag kan jeg godt fornemme de skrå mave muskler hedder det vel gir sig eller det prikker i dem og det er jo et godt tegn for så er de blevet brugt. 

Og hvorfor vil jeg så lige gøre det her, først og fremmest var det for at styrke mine ryg muskler og helt klart også mave musklerne, men da jeg så i andre videoer samt læste her og der at man også ville tabe centimeter rundt omkring ja så var det jo en super bonus at få ved siden af og det gjorde at jeg blev helt sikkert på at denne kunne og ville jeg klare.

Jeg håber andre har mod på at prøve den også…..lad os sætte gang i en dille der også køre i England og USA 😀